2777
2789
عنوان

آبله مرغان گرفتید

145 بازدید | 29 پست

پسرم دیشب بدنش خارش گرفت و تب و گریه داشت امروز بردیم دکتر گفت آبله مرغانه وضعیت دستش بده شکم و بدنشم داره میزنه بیرون

الهی هیچ بچه ای مریض نباشه😭

تجربه شو داشتید؟خودم کلاس اول ابتدایی گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال دخترم گرفت 

نگران نباش،چن روزه فقط 

دونه ها رو نخارونه فقط،دختر من حتی نذاشت پماد براش بزنم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من دوبار گرفتم 

الان ی عده میگن ابله نبوده،ولی رفتم دکتر متخصص و خود دکتر گفت محدود کسایی، دوبار می تونن بگیرن 

چون من در معرض مستقیم کسی که گرفته بود قرار داشتم 

ولی خانوادم از من نگرفتن... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چرا بنده خدا رو میترسونید 😐 تو بچه ها سنگین نیست و زود خوب میشن

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

حتما دکتر متخصص ببرش

من دکتر عمومی رفتم اول، ی صابون داد بهم گفت چون قبلا یبار گرفتی 

این ابله نیست 

صابخونه وحشتناک باعث افزایش ابله هام شد 

رفتم متخصص گفت میشه 2 بار گرفت 

اگر جاش رو صورتش موند حتما برو پمادی چیزی بگیر بره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تو گوگل جستجو بزن در موردش

سعی کن چند روز خوردنی های خنک بهش بدی، سرخ کردنی نباشه.

دونه ها را نخارونید ودست نزنید، پمادکالامین برای خارش هست، یک کم روش بزنید

مرتب صدقه بدید، انشاءالله زود خوب میشه