2777
2789
عنوان

ترفندای خانه داری هرکی بلده بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 46 پست
سعی کن رب محلی بخوری عزیزم کارخونه ای نه زرد چوبه عالیه پر ازخاصیت های بینظیر

رب محلی چندبار گرفتم به ترشی میزنه واسه آبگوشت خوبه

اتفاقا زردچوبه ام خیلی مصرف میکنم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رب محلی چندبار گرفتم به ترشی میزنه واسه آبگوشت خوبهاتفاقا زردچوبه ام خیلی مصرف میکنم

عالیه...دور از جونت رب گوجه بچه هارو کودن میکنه ادمای مسن الزایمر این دو نمونه فقط ی قسمت ریز مضراتش هستن بجاشم میتونی رب انار بزنی ب بعضی ازغذا هات

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عالیه...دور از جونت رب گوجه بچه هارو کودن میکنه ادمای مسن الزایمر این دو نمونه فقط ی قسمت ریز مضراتش ...

وای نمیدونستم اینقدر ضرر داره مرسی عزیزم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

وای نمیدونستم اینقدر ضرر داره مرسی عزیزم

اره خیییییسلی لرزش دست در دوران پیری.زخم معده چون اسیدی هست برای بچه ها بیش فعالی عدم تمرکز در یادگیری درس

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بچه ها قابلمه روحی با چی بشورم که برق بزنه

شیر محلی بگیر ازلبنیاتی بعد داخلش بچوشون سفید میشه و برق میزنه داخلش بیرونشم میتونی سیم بکشی با مایع کرمی سیف

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

💚❌رسوب اب روی  سرامیک با خیساندن سطح با پارچه ی نمدار آغشته به ترکیب سرکه و جوش شیرین به مدت یک الی دو ساعت و سپس سابیدن آن با برس . 

باید هر دفعه سر بزنید پارچه اگه خشک شده یکم آب بپاشید روش نمدار بمونه پارچه 

❌💚موز را دوست بگیرید در ظرف در دار کیپ بشه از این طرف مایکروفری ها بذارید و  فریز کنید و موقع شیر موز استفاده کنید . رنک موز تغییری نکرده و شیر موز تگری میشه .  

❌💚لباس هاتون را به محض اتمام کار ماشین لباسشویی در بیارید پهن کنید تا کمتر چروک بشن

اگه کفش اسپرت سفید شستین و وقتی خشک شد لکه زرد افتاد ، با دستمال مرطوب آرایشی بکشید بهش تمیز میشه 

❌💚 برای جمع‌آوری مو از فرش و موکت ، دست تون را نمی دار کنید دورانی بکشید روی فرش ، موها جمع میشه 

❌💚 اگه از مایع مَن میخواین برای شستشوی توالت استفاده نکنید می تونید از تاید استفاده کنید بذارید سطح چند دقیقه با محلول آب و تاید خیس بخوره ، مراقب باشید لیز نخورید 

❌💚 برای کمتر روغن گرفتن بادمجان  نیم ساعت برشهای بادمجان در آب نمک با شوری مطلوب بخیسانید سپس با دست آب را با با فشردن بگیرید بعد اصلا اصلا زیر آب نگیرید سپس در سفیده ی تخم مرغی که کمی با چنگال زده اید بغلطانید و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید 

💚❌ برای اینکه همیشه منظم باشید از روش وان تاچ استفاده کنید 

❌💚اگه موقع ظرف شستن میخواین دستکش طرف نکنید در مخزن ریکا بجای ریکا مایع دستشویی بریزید و باهاش ظرف بشویید 

💚❌اگه بلورجات را میخواین با وایتکس نشویید ، با محلول تاید و آب غلیظ بشویید و بسابید 

❌💚 اگه سینک اشتباهی مَن ریختین و کدر شده ، پودر آبی رخشا بریزید نمدار کنید سطح را و بعد از نیم ساعت بسابید . همواره نمدار نگه دارید سطح را و خشک نشه 

خودم زخم معده دارم😥

از عطاری تخم بارهنگ بگیر و یک عرق نعنا . هر شب یه قاشق چایخوری تخم را در نیم لیوان عرق نعناع ریز و ملایم به مدت پنج دقیقه بجوشان و با یک قاشق عسل طبیعی ترجیحا گون مخلوط کن بخور ‌‌بعد یک هفته چشمگیر می بینی چقدر فرق کردی و به مرور زخم درمان میشه بطور کامل