یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سبزی خوردن را به آرامی بشویید و دو آب بخیسانید و کمی نمک بزنید ب آب . بعد که آب آن خارج شد با پارچه بپیچانید و در ظرف در دار بگذارید و در یخچال . یه پنج درصد هنوز آب داشته باشه . نه زیاد خیلی کم .
اگه از راه میای و خسته ای بجای اینکه یکبار مانتو را بندازی روی تخت بگی حالا بعد بر میدارم ، بعد میخوای روی تخت بری استراحت کنی باز مانتو را بر میداری میندازی روی صندلی و .... همه اش باهم میشه چندین بار دست زدن به مانتو .
خب اینو از همون اول که از راه میای یکبار به مانتو دست بزن و بذار روی چوب لباسی و خلاص
درست کن عزیزم گوجه رسیده شیرین بگیر.بده بیرون برات ابش بگیرن بعد بیار خونه خودت بپز نذارش زیاد سفت سفت بشه در حد غلیظ و قوام دار.بستگی ب نوع گوجه ای ک داری میخری