2777
2789
عنوان

ترفندای خانه داری هرکی بلده بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 46 پست
قیمه، مرغ، ماکارونی، آبگوشت

مرغ ترش درست کن ک رب انار بزنی یا سرخ کن مرغو

توی آب ماکارانی زردچوبه و روغن بریز ابکش کن رب خیییلی کم میبره

آبگوشت فقط زرد درست کن

قیمه باید رب داشته باشه بازم در حد کم گوشتت با زعفرون اول بپز

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عطاری تخم بارهنگ بگیر و یک عرق نعنا . هر شب یه قاشق چایخوری تخم را در نیم لیوان عرق نعناع ریز و م ...

ممنون عزیزم 

بیشتر عصبیه مواقعی که آرومم درد ندارم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

سبزی خوردن را به آرامی بشویید و دو آب بخیسانید و کمی نمک بزنید ب آب . بعد که آب آن خارج شد با پارچه بپیچانید و در ظرف در دار بگذارید و در یخچال . یه پنج درصد هنوز آب داشته باشه . نه زیاد خیلی کم . 

کامل و جامع فقط روش وان تاچ چیه؟

وان تاچ یعنی یک بار دست زدن 

اگه از راه میای و خسته ای بجای اینکه یکبار مانتو را بندازی روی تخت بگی حالا بعد بر میدارم ، بعد میخوای روی تخت بری استراحت کنی باز مانتو را بر میداری میندازی روی صندلی و .... همه اش باهم میشه چندین بار دست زدن به مانتو . 

خب اینو از همون اول که از راه میای یکبار به مانتو دست بزن و بذار روی چوب لباسی و خلاص 

مرغ ترش درست کن ک رب انار بزنی یا سرخ کن مرغوتوی آب ماکارانی زردچوبه و روغن بریز ابکش کن رب خیییلی ک ...

مرسی عزیزم رب انارم زیاد مصرف میکنم😅 زرد چوبه ام زیاد میزنم چند روزه تصمیم گرفتم خودم رب درست کنم الان گوجه ارزونه تا حالا درست نکردم ببینم خوب میشه یا نه به نظرت ترش نمیشه؟

آبگوشت زرد بد مزه میشه آخه

وان تاچ یعنی یک بار دست زدن اگه از راه میای و خسته ای بجای اینکه یکبار مانتو را بندازی روی تخت بگی ...

دقیقا من این برنامه رو انجام میدم منظمم فقط اسمشو نمیدونستم ولی همسرم و دخترم بی نظمن

ممنون عزیزم بیشتر عصبیه مواقعی که آرومم درد ندارم

کلا عصبی که بشه آدم اسید معده زیاد ترشح میشه و سوراخ و زخم می‌کنه . این موادی که گفتم اسید معده را کم می‌کنه چشمگیر 

مرسی عزیزم رب انارم زیاد مصرف میکنم😅 زرد چوبه ام زیاد میزنم چند روزه تصمیم گرفتم خودم رب درست کنم ا ...

درست کن عزیزم گوجه رسیده شیرین بگیر.بده بیرون برات ابش بگیرن بعد بیار خونه خودت بپز نذارش زیاد سفت سفت بشه در حد غلیظ و قوام دار.بستگی ب نوع گوجه ای ک داری میخری

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
درست کن عزیزم گوجه رسیده شیرین بگیر.بده بیرون برات ابش بگیرن بعد بیار خونه خودت بپز نذارش زیاد سفت س ...

مرسی عزیزم اون روز دیدم با آبگیری نوشته کیلویی ۱۳

دیگه نمیدونم چند کیلو گوجه یه کیلو رب میده

مرسی عزیزم اون روز دیدم با آبگیری نوشته کیلویی ۱۳دیگه نمیدونم چند کیلو گوجه یه کیلو رب میده

شما ۲تا صندوق بگیر راستی یادت باشه نمک بریزی داخلش هنگام پخت در اخر کمی روغن برای درخشش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد