2777
2789
عنوان

دست خالی اومده خیلی بم بر خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به روش بیار اشتباهت این بوده که کمرویی با تمسخرر میگفتی آخه کی دست اول می‌ره تو ماشین گرمارم پیاز دا ...

چی بگم بهش؟

تو بودی خودت دقیقا چی میگفتی؟

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

مطمئنی متاهل نیست حس کردم می‌ترسیده باهات بیاد کافه آشنا ببینه

نه متاهل رو میدونم نیست

میگفت بخاطر شغلم

از ظهر ساعت 3 هم با رفیقاش رفته بیرون حتی یه پیاااام

یه زنگ یه پیامی چیزی نداده

در صورتی ک من هرجایی باشم بازم حواسم بهش هستو در جریان میزارمش

یه خورده دقیق تر اشاره میکنی؟

عزیزم یعنی این آدم زنگ خطرهای زیادی داره. یکی اینکه یا از روی خساست، یا بخاطر عدم اهمیت، سر قرار اول دست خالی اومده. این یه زنگ خطر. دوم اینکه حاضر نشده برای قرار اول، شما رو جای درست درمون ببره، حالا اینم یا از روی خساست، یا نمیخواد کسی اونو با شما ببینه. این زنگ خطر دوم. و اینکه چه لزومی داره دخترای فامیل تورو فالو کنه؟ هم نمیخواد کسی اونو با شما ببینه، هم میخواد آمار فک و فامیلتو داشته باشه؟ اونم دخترا. این زنگ خطر سوم.

خیلی دقت کن، اینا همشون هشدارن.

چی بگم بهش؟تو بودی خودت دقیقا چی میگفتی؟

مطمئنی علاقه ای شکل گرفته؟ حس خودت چی میگه؟ این آدم تو هست یا نه 

چیزی نمیگفتم تا چند روز سر سنگین بودم تحویل نمیگرفتم نه بخاطر اینکه چشمم به مال طرف مقابل و یا خریدش باشه نه بخاطر ارزش خودم و اینکه حساب کار دستش بیاد

اگه پرسید اون موقع میگفتم توی ماشین جای دیت نیست شما که شرایط کافه رفتن رو نداشتی یه رستوران یا یه پارک دیت میکردی من از گرما حالم بد شده بود

بعدم واسه دست خالیش فعلا صبر کن اکثرا دیت اول چیزی نمیگیرن یا از این جنبه ببین دستش خالی بوده یا مشکلی براش پیش اومده نتونسته چیزی بگیره یا خرجی کنه

مطمئنی علاقه ای شکل گرفته؟ حس خودت چی میگه؟ این آدم تو هست یا نه چیزی نمیگفتم تا چند روز سر سنگین بو ...

لطفا تایپک جدیدمو چک کن

عزیزم یعنی این آدم زنگ خطرهای زیادی داره. یکی اینکه یا از روی خساست، یا بخاطر عدم اهمیت، سر قرار اول ...

تایپک جدیدمو ی نگاه بنداز عزیزم