2777
2789
عنوان

حال روحیم خیلیییی بده😭😭😭😭😭😭

184 بازدید | 26 پست

قبلاً و تو تاپیکای قبل گفتم ک نامزد کرده بودم و صیغه محرمیت خونده بودیم و مهیای عقد دائم میشدیم ک کلی مشکل پیش اومد و جدا شدیم و به هرحال الان مسئله اینجاست ک اون پسره همکارمه ، و بنا ب دلایل بسیاری مجبورم تو محیط کار بمونم و نمیتونم بیام بیرون

خلاصه چند وقت پیش ی دختره در و داف اومد و گفت اقای فلانی(نامزد سابقم) گفتن بیام اینجا استخدام بشم و استخدام شد و اینا خلاصه من واقعن حالم نابوده خصوصاً رفتارای دوتاشون باهم رو میبینم و گفت و گوها و خندیدن هاشون و چیزای دیگ این دختره زیر دست منه و قراره کار یاد بگیره ازم اما وقتی ک میاد تا وقتی بره میره تو اتاق اون اقا میشینه و بعدشم دوتا استکان میشوره میره ولی میدونید پسره هنوزم این حالتی هس ک وقتایی ک من رد میشم از جلو اتاقش یا درکل ی ذره انگار تو خجالت باشه اونطوری روش نمیشه جلو من با اون گرم بگیره حتی چیزی میخان بخورن هم منو صدا میکنن و....

بچه ها حال روحیم افتضاحههه قلبم داره میسوزه از چیزایی ک میبینم و اینا وقتی میرم سرکار تا چند ساعت نابودم

ی چی دیگ اینکه از دهن دختره پرید گفت اقای فلانی گفته خانم فلانی (من) میخاد بره کار یاد بگیر ک جدب بشی منم ی الم شنگه راه انداختم و رییسم گفت چرا تو اصلا ناراحت میشی و مگه من احمقم نیروی کار خوبم رو از دست بدم این بی دست پا رو بیارم .... چهارشنبه هفته پیش ب نامزدمم گفتم تو اصلا چکاره ای درباره رفتن یا نرفتن من با کسی میبندی و اونم قسم و ایه ک ن اینطور نیس و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که نامزدیت بهم خورد پس برات مهم نباشه

حالم از این بده ک تو دوران صیغه رابطه ج داشتیم و دکتر رفتم گفت ی خراش دیده و چیز مهمی نیس اما حس باخت دارم 

و اینکه دکتر گفت ب خانواده ها نگو درگیری پیش میاد و اینا بخاطر این همه غمای دنیا رو سرم خرابه .... حس اینو دارم ک من باختم و اون داره ب حالش میرسه

بیخیالش شو خب؟ 

هنوز درگیرشی و این خیلی اذیت کنندست برای خودت 

یه آدم جدید وارد زندگیت کن، یه آدم درست 

حتی اگه فعلا نمیخوای بری تو رابطه با رفیقات وقت بگذرون 

طوری که این آقا از ذهنت بیرون بره 

ایگنورش کن ،بهش بی توجهی کن و خودتو الکی اذیت نکن 

این رابطه تموم شده باید بپذیری که این آقا دیگه هیچ نسبتی با تو نداره 

در عوض روی کارت تمرکز کن و سعی کن بالاتر بیای و خدا رو شکر کن که رئیست پشتته و ازت حمایت میکنه، اعتبارتو بالاتر ببر 

به خودت و استایلت برس و به پیشرفت کاری تمرکز کن، هم اون به اندازه کافی میسوزه هم قطعا موقعیت ها و آدمای بهتر جذبت میشن 

امیدوارم توجه کنی چون واقعا اگه بخوای اینکارو نکنی زندگیت مختل میشه 🤍

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

سخته اما بی توجه باش بهشون تماس چشمی هم برقرار نکن انگار وجود ندارن اونقدری پیشرفت کن که حسرتتو بخور ...

حالم از این بده ک تو دوران صیغه رابطه ج داشتیم و دکتر رفتم گفت ی خراش دیده و چیز مهمی نیس اما حس باخت دارم 

و اینکه دکتر گفت ب خانواده ها نگو درگیری پیش میاد و اینا بخاطر این همه غمای دنیا رو سرم خرابه .... حس اینو دارم ک من باختم و اون داره ب حالش میرسه

کاش این اتفاق نبود تا له‌ش میکردم زیر پام....

حس ضعف دارم اعتمادبنفسم نابود شده همش میگم دیگ نمیتونم ازدواج کنم هرشب ب خدا میگم برس ب دادم دیگ نمیتونم😭😭😭

حالم از این بده ک تو دوران صیغه رابطه ج داشتیم و دکتر رفتم گفت ی خراش دیده و چیز مهمی نیس اما حس باخ ...

وای وای به خاطره همین چیزااست که میگن تا نرفتین زیر یک سقف رابطه نداشته باشین عزیزم حالا دیگه همه چیزو فراموش کن میدونم سخته مجبوری فراموش کنی که خودت اذیت نشی حتما با یه مشاور صحبت کن 

حالم از این بده ک تو دوران صیغه رابطه ج داشتیم و دکتر رفتم گفت ی خراش دیده و چیز مهمی نیس اما حس باخ ...

آخ آخ! 

حالا دقیقا میتونم با جرعت بیشتری حرفای قبلمو بهت بزنم 

جوورررررییییی به خودت و استایلت برس و روی کارت تمرکز کن و سعی کن اعتماد رئیستو خیلی بیشتر جلب کنی که پاره بشه از حرص 

یوقت فکر نکنه باهات عشق و حال کرد استفادشو کرد بدنتو دید بعد انداختت دور 

اینطوری به خودت برس و آدمای خوب جذب زندگیت کن ،نه صرفا بخاطر سوختن اون. بخاطر خودت 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بیخیالش شو خب؟ هنوز درگیرشی و این خیلی اذیت کنندست برای خودت یه آدم جدید وارد زندگیت کن، یه آدم درست ...

اصلا به این چیزا فکر نکن به حرف دکترت گوش کن

اتفاقی که افتاده نامزدت بوده جدا شدی همه هم در جریان بودن دوست که نبودین که همچین حس و حالی داری...

آخ آخ! حالا دقیقا میتونم با جرعت بیشتری حرفای قبلمو بهت بزنم جوورررررییییی به خودت و استایلت برس و ر ...

من دختر خانواده ایم عاشق این بودم ازدواج کنم عاشق این بودم عاشقی کنم ولی باختم خیلی بد😭😭😭😭😭

خب که چی؟! 

راهنمایی هایی که بهت گفت ربطی به رابطه جنسی نداره که 

یه خراش چیزی نیست، انقد الکی خودخوری نکن و اعتماد به نفس داشته باش 

خواهش میکنم انقد ضعیف نباش 

اصلا به این چیزا فکر نکن به حرف دکترت گوش کناتفاقی که افتاده نامزدت بوده جدا شدی همه هم در جریان بود ...

نمیتونم دیگ ازدواج کنم

مادرم خیلی روی این قضیه حساس بود😭😭😭😭

گند زدم

دکتر گفت بهت برگه سلامت میدم چیز خاصی نشده ولی باختم من...

من دختر خانواده ایم عاشق این بودم ازدواج کنم عاشق این بودم عاشقی کنم ولی باختم خیلی بد😭😭😭😭😭

عه جمع کن خودتو! یعنی چی این حرفا؟! 

الان دیگه طرف بکارتم نداره هزارتا دوست پسر داشته بازم بهترین کیس ها واسش هست 

تو عهد قجر نیستیم که! الان شعور و شخصیت مهمه نه این مسخره بازیا

یکم قوی باش 

حس میکنم سعی نمیکنی خودتو نجات بدی، عادت کردی به غصه خوردن و حس بدبخت بودن 

رها کن! رها! خب؟!