2777
2789

میخواد منو عقب مونده کنه و عقلمو ازدست بدم با بستری در تیمارستان های مختلف.چکار کنم؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
فرار
5
38%
موندن و تسلیم شرایط شدن
4
30%
باقی نظرات در کامنتا
4
30%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار میکنه

ولی حس میکنی روانی هست زنگ بزن اورژانس اجتماعی میان میبرنش بستریش میکنن

من گزارش یه خانم دیوانه رو دادم گفتن به خانوادش بگو درخواست بدن میایم میبریمش تیمارستان

چون حقوق پدر به دختر میرسه میخواد حقوق بابامو خودش بگیره.بعدشم بابام امپال زیاد داره یه ارث خور کمتر ...

مگه بابات امیر قطره که اونقدر اموال داشته باشه که وارثاشو اینطوری حذف کنن؟

حس میکنم زیر دوازده سال سن داری. برو بخواب وقت خوابت گذشته‌

شهرما برا هزار تومان خودشونو میکشن

عزیزم یکم راه بیا قرصایی که دکتر میده روبخور من که نمیدونم مشکل ازتوئه یا مادرت ولی اینطوری دیگه بهانه برای بستری کردنت نداره 

عزیزم یکم راه بیا قرصایی که دکتر میده روبخور من که نمیدونم مشکل ازتوئه یا مادرت ولی اینطوری دیگه بها ...

قرصا همه سرطانزاست و اعتیاد آوره.میخوان منو مرضیه خواهرم عقلمو از دست بدم.مثل سندروم داونی ها بی عقل کنن