2777
2789
عنوان

کجای کارو اشتباه رفتم که وضعم اینه و هی مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 52 پست
از این سفید ریزه میزه هاس اسی😂پسرای ایرانی هم سفید میبینن خل میشن اسکولامنم وقتی مجرد بودم یه پسر د ...

سفید ریره میزه ؟ به چشم رنگیای بور سفید هم کای خیانت شده با یه دختر گندمی 

پس به رنگ پوست و ..... نیس 

اسی رو تا حالا ندیدم ولی چه ربطی داره😕من دختر سفید ریزه میزه هم میشناسم که بهش خیانت شده پرطرفدارم ...

من هم عکسش رو ندیدم

ولی یه بار عکس از کبودی رو سینش گذاشته بود خیلی سفید بود

اونم شوهرش زده بودش که اونجوری شده بود بیچاره

یه بارم عکس دستشو گذاشت مچش خیلی کوچولو موچولو بود در حد مچ دختربچه

فهمیدم ریزه اس

نمدونم کلن انگار مردا می پسندن زن پوستش روشن باشه و جذب دختر سفیدا میشن 

الانم وضع پسرا خیلی خرابه مخصوصن با این آسون گیری ارشد خیلی نخاله پاشون وا میشه به دانشگاه های تهران

تصورشونم اینه که دور از جون اومدن تو زناکده

دخترای دانشگاه فنی های دولتی هم اکثریت بدتیپ و زمخت 

چون سرشون تو درسه به خودشون نمیرسن

حالا یکی رو چشمشون میخوره سفید مفیده مثل اسب آماده جفت گیری شیهه می کشن دنبالش

اینم شوهر داره حتما به خودش میرسه دیگه

پسره هورموناش کلن قاطی کرده تا دیدتش

منم امیرکبیر خوندم ارشد سیستم انرژی چند سال قبل

یه گروه دختر زشت و زمخت و سبزه بودیم😂

بقیه رشته هام دختر ارشداشون فاجعه بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید ریره میزه ؟ به چشم رنگیای بور سفید هم کای خیانت شده با یه دختر گندمی پس به رنگ پوست و ..... نیس

نمیگم خیانت نمیشه بهشون که عشقم

میگم به هر حال دخترایی که سفیدترن و هیکلاشون کوچولو موچولوئه برای مردا تحریک کننده ان

مخصوصن پسرایی که عقب افتاده هستن و خیلی با دخترا در ارتباط نبودن که خیلی هم تعدادشون بالاست

این پسرها از دانشگاه های شهرای دور میان که در و پیکر نداره،فکر می کنند تهران چه خبره حالا، میفتن دنبال دخترایی که خوششون میاد و هزار جور فکر و خیال پرورش میدن تو سرشون

منم طرفدار اسی ام تو این جریان نمیگم مقصره

کاشکی دانشگاه ها بومی گزینی می کردن که این مسائل برای دخترامون پیش نیاد

چون که از طرف بچه های بومی خیلی مزاحمت و حواشی کمتره

یا حداقل اساتید راهنما مراقبت کنن از دانشجوهاشون مخصوصا وقتی تو تیمشون دختر هست

با نصب قفل و دستگاه تشخیص چهره تو ورودی آزمایشگاه ها که اجازه ورود افراد غریبه رو نده و پشت سرشون قفل بشه در

اومدیم و اصلن پسره وقتی اسی تو آزمایشگاه تنها بود میومد بهش آزاری چیزی میرسوند یا تهدیدش میکرد

خیلی بده که انقدر دانشگاه هامون بی بخارن

من اون زمان که خودم دانشجو بودم هزاران بار مزاحمت برای دخترا رو به عینه دیدم

البته نه در این حد شدید 

ولی متاسفانه هست

زیتون سلام خوبی ؟همیشه جانب احتیاط رعایت کن ولی بد ب دلت راه نده . شاید ازاوناس ک چندماه با یکیه بدک ...

سلام عزیزم مرسی

آخه اونا یاد اکساشون میفتن

این فقط یه مزاحم بوده

قاعدتا نباید یاد من میفتاد

دلیل نداش بعد این همه وقت پیداش بشه

کلا نگرانم

حواسم جمعه ها

ولی بازم نگرانم و استرس دارم همش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من هم عکسش رو ندیدمولی یه بار عکس از کبودی رو سینش گذاشته بود خیلی سفید بوداونم شوهرش زده بودش که او ...

میدونی چون اون پسری که میخواستیش با همچین دختری جور شده فکر تو این شده این شکل دخترا خیلی خفنن

منم مچم در حد دختر بچه ها کوچولوئه(نه فقط مچ دستم کلا) به ظرافت مچ خواهر ۱۰سالم هست ولی همیشه فکر میکردم یه پوئن منفیه اتفاقا😂

ساکن سمنان💕نقاش چپ دست😁کاربری دست دو دوسته.