2777
2789

خونریزی و خون روشن یه مقدار اومد لک نبود ولی لخته هم نداشت چهار پنج ثانیه اومد قطع شد، الان لک قهوه ای خیلیییی کم در حد لک اومد با ی لخته خیلییی ریز و کهنه قهوه ای

تجربه دارین؟ دکترم جواب خاصی نداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج هفته و پنج روز

اول آرامش خودتو حفظ کن .

دوم برو بیمارستان بخش زایمان .

من تو هفته ۱۱ خونریزی داشتم که بخاطر جفت پایین بود که با استراحت خوب شدم و تا هفته ۲۵ هرشب شیاف پروژسترون میزاشتم . 

الآن شما بری بیمارستان برات اولین کار میکنن شیاف میزارن . 

اول آرامش خودتو حفظ کن .دوم برو بیمارستان بخش زایمان .من تو هفته ۱۱ خونریزی داشتم که بخاطر جفت پایین ...

اخه خودم نمیخام میگم شاید چون جنین سالمو قوی نیست بدن زیر سه ماه پس میزنه

من حتی قلبشم ندیدم

اخه خودم نمیخام میگم شاید چون جنین سالمو قوی نیست بدن زیر سه ماه پس میزنهمن حتی قلبشم ندیدم

حتی اگه بدنت هم داره جنین رو پس میزنه باید اینو و دلیلشو بدونی تا تو بارداری بعدی دکترت اینو ملاک قرار بده .

به حرفم گوش بده برو بیمارستان بخش زایمان 🥺

حتی اگه بدنت هم داره جنین رو پس میزنه باید اینو و دلیلشو بدونی تا تو بارداری بعدی دکترت اینو ملاک قر ...

بخدا دکترم گیجه گفتم دلیلش چیه؟ گفت دلیل خاصی نداره خیلی احمقه دور از جون بجا اینکه ازمایشی چیزی بنویسه ببینه از چیه خودشم نمیدثنه از چیع

علتشو نفهمیدید؟

والا هیچ دکتری جواب منطقی بهم نداد همش اذیتم کردن از این سونو به اون سونو از این ازمایش بع اون ازمایش اخرشم سقط شد رفت 

فقط یه دکتر بهم گفت یا اسپرمی که گرفتی ضعیف بوده یا اختلال ژنتیکی داشته که سقط شدع