2777
2789

من اصلا یادم نیست دوستم میگه تو رو همسرت کراش داشتی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخ کراش را زدم.خواستگاری کرد۱۲سال مشغول زندگی هستیم

همکلاسی بود.خودش هم نمیدونه چرا چگونه چطور ازمن خوشش اومد وپیشنهاد داد.میگه اصلا تو این فاز نبودم.ولی یهو انگار باید باتو ازدواج میکردم🥴😂

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
خب اگه بودی که یادت میومد مگه میشه آدم کراشش یادش بره

چه بدونم پسرعموم بود ولی یادم نیست به دوستم چی میگفتم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

واای🤣🤣بگو چیکار کردی؟🫠

دانشگاه چکارمیکنن؟جزوه میدن😂

ی پسر قدبلند،ورزشکاری،با ته ریش و بوی ادکلن تلخ که دخترا رو سگ محل میکرد رو مگه میشه کراش نشد روش😂😂

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
دانشگاه چکارمیکنن؟جزوه میدن😂ی پسر قدبلند،ورزشکاری،با ته ریش و بوی ادکلن تلخ که دخترا رو سگ محل میکر ...

کراش میشه زد اینکه اون پسر چجور بیاد سمتت بلدی میخواد🫠

خب تعریف کن چی شد

توو ی گروه حقوقی بودیم

رفتار و اخلاق و طرز بیانش ب دلم نشست

البته ناگفته نمونه ک ایشون ی جوری رفتار میکرد ک مشخصه از من خوشش میاد 

بعد این وسط ی خانم دیگه هم ب ایشون توجه میکرد منم دیگه حسادتم زد بالا و ی جورایی بهشون رسوندم ک خوشم نمیاد با فلانی حرف بزنی ک دیگه خودشون اعتراف کردن ک از من خوششون میاد و بعد از ۵ سال با هم عروسی کردیم و الانم ی پسر داریم اخلاقش شبیه باباش ظاهرش شبیه من🌱🎀

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

احتمالا ازش تعریف کردی اولین کسایی که چشم آدم میگیرن پسرای فامیلن

آره خیلی مظلوم بود و خجالتی ولی با من راحت بود