2777
2789
عنوان

یک خط گم کردم

49 بازدید | 9 پست

خط همراه اول گم کردم بعد الان بخوام برم دوباره بگیرم اون یکی رو میسوزن؟

و مثبت تو تل و روبیک اکانت دارم چی پیاماش اینا؟؟؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

نه نمیسوزونن باید خودت بگی گم کردم اونو بسوزونید یا خط جدید دوباره باهمون شماره بهت میدن یا یدونه جد ...

بعد اکانت چی میشه دسترسی پیدا میکنن به پیامهای اون اکانت ؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میسوزونن یکی جدیدشو بهت میدن نه ربطی به اکانت نداره اونا سر جاشه اگه خودت دیلیت نزده باشی

اوه همه پیام ها رو میخونه پس😐

شما میتونید سیم‌کارت رو دوباره بگیرید وارد بشید اون کسی که سیم‌کارت رو پیدا کرده نمیتونه سیم کارت سو ...

می‌دونم سیمکارت مال من نبوده ولی استفاده کردنش صاحب سیمکارت میخواد بگیرتش ولی مشکل اینجاس اگه بخواد وارد تل و روبیکا بشه همه پیام های که دادم میبینن راهی نیس؟