2777
2789
عنوان

از دست زنداداشم خیلی نا احتم

446 بازدید | 30 پست

من اصلا دوسه سالی بدون دعوت نمیرم خونشون. بچه هامم عادت ندارن تنها برن خونه کسی مگه دعوتشون کنن. بعد هر روز بعداز ظهر پسرش زنگ میزنه که میخوام بیام خونتون . حالا این هیچ . آپارتمانم کوچیک سه تا بچه توگرما کلافه کننده میشه .اینم بگم با مامانم همسایه هستن .یه دوساعتی  خونه ما بودن .برشون داشتم بردم خونه مامانم .دیدم زنداداشم با خواهرش تشریف بردا بیرون وبچه رو انداخت گردن من . دفعه اولشم نیست. باز چیزینگفتم زنداداشم ودیدم باخواهرش گفت ببخشید پسرم هر روز به شما زحمت میده .حواهرشم گفت دیگ اش خاله اش بخور پاش نخور پاش. بعد این درحالی که دختر داداشم بزرگ ومیتونه از داداشش مراقبت کنه ولی ایشونم با دوستاش رفته بود بیرون .حس کردم منو اسکول فرض کردن . از شدت عصبانیت گریه ام گرفته. ه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داریدفعه بعد قبول نکنبگو نیستم خونه

گفتم خیلی‌ها ریختن فقط گفتم از خونه فرار کمم .بارها جوابشو ندادم مامانم گفت دخترم حوصله اش نمیگیره خودش دوتا بچه داره

قطعا خود بچه هم میخواد ولی کار مادرش درست نیست لااقل یه بارم اونارو دعوت کنه

من با زنداداشش کاری ندارم منظوره من چیزه دیگه اییه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

از اون عمه ها هستیقدیما راست میگفتن

این چه حرفیه واقعا، من هم عمه ام هم زن داداش ولی نه همه عمه ها بدن نه همه زن داداشا خوب و بد هس و بنظرم بیشتر عمه ها دلسوز برادرزادشونن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....