2777
2789
عنوان

شما بودید مادرشوهرتونو میبخشیدید

156 بازدید | 22 پست

چون شوهرم تک فرزنده خیلی بهش وابسته بود و توقع داشت هر روز بریم پیشش و چون نمیرفتیم شروع بحثا شد،تو یه بحث ساده بین من و شوهرم که مقصر شوهرم بود اومد بهم توپید که خب نمیخوای طلاق بگیر برو مگه من پسرمو از سر راه پیدا کردم،الکی به شوهرم میگفت به زنت زنگ زدم بد حرف زد،اومدم در خونتون درو باز نکرد و با این حرفا تو خونمون دعوا مینداخت،میرفتیم خونش به شوهرم دست میداد به من نه،مامانم مریض بود حتی یه بار زنگ نزد حالمو بپرسه،منم قطع رابطه کامل کردم،سه سال کامل نرفتم حتی عید شوهرمم فقط ماهی یه بار در حد نیم ساعت میرفت.

بعد سه سال اومد جلو من و شوهرم بحث داشتیم طرف منو گرفت گفت اگه با این دختر بد رفتار کنی دیگه پسر من نیستی شمارتو بلاک میکنم،برام یه انگشتر طلا خرید دلجویی کرد،منو میبینه روبوسی میکنه دست میده با شوهرم فقط یه دست خالی میده،کلا رفتاراش خوب شده.

خدایی جای من بودید میبخشیدید؟

شوهرم میگه سه سال تنها بوده به اشتباهش پی برده پشیمونه.

ببخش ولی فراموش نکن و حدو مرز بذار تو روابطتون

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا میبخشم اما رابطمو قمیشی نمیکنم باز ضرب بخورم 

من دو هفته بعد از عقد مادرشوهرم کلی پیش خانوادم پشت سرم حرف زد وفتی منو همسرم توی اتاق روانشناس بودیم گقته بند دخترتون لب حجابه و اون عروسم بهتره و.. رنگ زدم گفتم از من کی بی حجابی دیدی مم که چادریم اون عروست مانتویی گفت اره بی حجابی اون عروسم با تو فرق داره دروغگویی خدا بزنه تو کمرت آخرشم گفت روانی برو دکتر خودتو درمان کن😐😐😐😐😐

بعد اومدن آشتی من آشتی کردم و خپب شدیم😐🤣🤣🤣

خاک به سر مردای این دوره زمونه که نمیتونن تعادلو بین رابطشون برقرار کنن حق یه مادر ماهی نیم ساعت دید ...

پس حق شوهرم و من چی؟ببین چی شده که پسری که تک فرزند و بچه ننه بود زن و زندگیشو انتخاب کرد،چون گفت دوست ندارم طلاق بگیریم تورو از دست بدم.

اره بابا میبخشم اما رابطمو قمیشی نمیکنم باز ضرب بخورم من دو هفته بعد از عقد مادرشوهرم کلی پیش خانواد ...

چه دلت بزرگه،آخه هی میخواد باهام ارتباط نزدیک بگیره یه روز زنگ میزنه بریم خرید،یه روز میگه دورهمی زنونه یه روز میگه پارک.

چه دلت بزرگه،آخه هی میخواد باهام ارتباط نزدیک بگیره یه روز زنگ میزنه بریم خرید،یه روز میگه دورهمی زن ...

صمیمی نشو ولی ببخش 

الیته زنا هیچوقتتتت یادشون نمیره و این طبیعی هست 

مادرشوهرم و خواهرش خیلی سلیطه و بی ادب بودن😐🤦‍♀️بعدا هم با شوهرم بحث میکردم میرفت بهش میگفت اونم رنگ میزد باهام دعوا 

با شوهرم نتراحتیمون بود خاله شوهرمم زنگ زد گفت مامانت میخواد مثل اساس و وسایلت روزی یه شوهر برات عوض کنه 

بعدم گفت.تو لیاقت نداری برو حق و حقوقت رو هم پرت میکنیم جلوت

بعدم به مامانم گفت به چه حقی رفتی ظرفشویی مارک خوب براش خریدی که خواهرم مجبور شه لباسشویی مارک خوب بگیره به تو چه 

گفت بزن روی آیفون خانوادت هم بشنون مسائل خصوصیمون رو تعریف کرد و کلا سنگ تموم گذاشت 

خداروشکر جدا شدم دیگه😐�😂😂😂😂🤦‍♀️از مادرش انتظار داشتم اما خاله دیگه