2777
2789
ختم و یا چله سوره واقعهاین واقعا زیاد تعریفش رو شنیدم و میگن از روز دوشنبه یا جمعه که اول ماه قمری ش ...

دورت بگردم ممنننن برا حاجات دعا میکنم ایشالا هرچی میخای خدا بهت بده هر حاجتی هر دعایی داری ب حق علی اصغر شیش ماهه حسین قبول شه 

دورت بگردم منو توی نمازات خیلی دعا کنن اسمم مریم میخام برم دکتر پوست دعا کن ماکولار نباشه 

خیلی دعام کن 

دورت بگردم ممنننن برا حاجات دعا میکنم ایشالا هرچی میخای خدا بهت بده هر حاجتی هر دعایی داری ب حق علی ...

الهی امین برات سوره کوثر خوندم💚🦋🙏

هر سوالی که داری بپرس خیلی سعی کردم کامل توًیح بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین برات سوره کوثر خوندم💚🦋🙏هر سوالی که داری بپرس خیلی سعی کردم کامل توًیح بدم

فدات بشم مرسی ازت 

فعلا سوالی ندارم یکم‌دیگه با دقت میخونم و تو دفترم می‌نویسم 

و از فردا شروع میکنم 

دوتاش انتخاب میکنم

فقط یچیزی من بلد نیسم اینکه مثلا من میخام دکتر بگه ماکولار نیست اینو چجوری نیت کنم؟؟؟

اره عزیزم نیاز به بلد بودن نیست امام حسین خودش کارتو راه میندازه فقط قلبا نیت کن بقیه رو بسپار دست اقا جان ❤

انشالله خدا حاجتتون رو بده به حق امام حسین

اره عزیزم نیاز به بلد بودن نیست امام حسین خودش کارتو راه میندازه فقط قلبا نیت کن بقیه رو بسپار دست ا ...

قربونت بشمممم 

برام دعا کن توی دعات اسمم بگو مریمم 

دعا کن دکتر بگه این ماکولار نیست 

فداتشم 

نذر سیب:نیت میکنید اول حاجتتون چیه برای هر حاجت یک بار نذر هر حاجت جداگانه بهتره،نیت میکنید و از شهی ...

عزیزم ممکنه براب منم دعا کنید(سوگل)

منم اگر لایق باشم خیلی براتون دعا می‌کنم

عزیزم ممکنه براب منم دعا کنید(سوگل)منم اگر لایق باشم خیلی براتون دعا می‌کنم

سلام گلم براتون سوره کوثر خوندم🌸💜

میگن دعای دیگران خیلی زود میگیره برامون الهی خواسته هات و ارزوهای ته دلت بشه داشته هات💜💜💜من که نمیدونم مراد دلت چیه اما از خدا میخوام ناامیدت نکنه 

به شرط لیاقت🙏🌻

سلام گلم براتون سوره کوثر خوندم🌸💜میگن دعای دیگران خیلی زود میگیره برامون الهی خواسته هات و ارزوهای ...

وای عزیزم ممنونم خیلی لطف کردید🥹🥹🥹 منم امشب دعای توسل خوندم شما رو کلی یاد میارم

دعا کنید رشته‌ای که می‌خوام قبول شم بعد دوسال پشت موندن🥺🥺 

خیلی ممنونم که دعام کردید امیدوارم انرژی مثبتش به زندگی خودتون برگرده🩷🩷

وای عزیزم ممنونم خیلی لطف کردید🥹🥹🥹 منم امشب دعای توسل خوندم شما رو کلی یاد میارمدعا کنید رشته‌ای ...

عزیز دلم برات هم صلوات فرستادم هم کوثر خوندم💜🌸

امیدوارم برسی که مطمئنم میرسی اول تلاش خودت دوم توکل به خدا 

چون خدا خیلی بزرگتر از آرزوهای ماست هرچی ازش بخوای از ته دلت بهت میده 😍😍😍😍انشاالله بیای خبر قبولیت رو بدی نازم💚💚💚