2777
2789
عنوان

دختر خالم میگه کار شاخی نکردی فرهنگیان قبول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 33502 بازدید | 790 پست
شما نبودی ک ببینی زیاد بوده یا ن منم ب عنوان یه خانم کاملا صبور میگم حسود تر از ایشون شاید نباشه و م ...

بله من هم نگفتم بودم و دیدم ، گفتم شاید اونقدر حسود نبودن که صرفا با مقابله به مثل تونستید بشونیدش 

شاید موقعیت هامون با هم متفاوت بوده

اگه موقعیتش باشه جواب میدم تا حساب کار دستش بیاد ، ولی ریشه ی حسادتشون با حرف من و شما خشک نمیشه

نهایتش دهنش رو ببنده، که البته اون موقع هم ممکنه ابتکار دیگه ای در جهت تخریب ما انجام بده ( اینم دیدم که میگم از انواع مختلفش رو ) 

در نهایت این که جواب قاطع دادن با تمسخر فرق داره

و  بی محلی هم کاملا با صبوری فرق داره

اون حرفی هم که گفتم از بزرگان هست نه روانشناسی زرد که همه چیز رو میخواد قشنگ نشون بده

پذیرفتن یا نپذیرفتن شما برای من فرقی نمیکنه، صرفا تبادل نظر کردیم و برای این که خواستم تجربم رو بنویسم تا استارتر رو متوجه کنم 

بلاخره شاید اطرافیان حسود استارتر، حسودای اطراف ما باشن

همچنین شما عزیزم، شبتون هم به خیر❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من هم نگفتم بودم و دیدم ، گفتم شاید اونقدر حسود نبودن که صرفا با مقابله به مثل تونستید بشونیدش ش ...

شما گفتید شاید اونقدر حسود نبودن ،چون نمیشناسید و من ک چندین ساله همه جوره شماختمش گفتم که حسادت شبیهه اون اگر دیده بودید شما مثل من رفتار نمیکردید و خیلی بدتر حتی برخورد کرده بودید ،دقیقا من تونستم جوری سرجاش بشونمش ک هیچ کس دیگه نمیتونست.صبوری و بی محلی رو در کنار هم قرار میگیرن و انقدر تفکیک نمیشه کرد و اینجا دادگاه نیست ک اینجوری بخواین جزییات در نظر بگیرید چون شما فقط در حد چند کلام از من شنیدید و من خودم بهترین راه رو انتخاب کردم و چون بی نهایت حسادت در ایشون دیدم صد درصد بهترین جواب برای همچین ادمایی همینه و به کار خودم اعتماد دارم.

اینکه شما هم حرف منو قبول ندارید به خودتون و ذهنتیت خودتون مربوطه …

ممنون از تبادل نظر 🥰

شبتون خوش 

همیشه موفق و پیروز باشید…

اسی از اینا تو فامیل مام زیاده ده ساله پشت کنکورن بعد تا اسم یه رشته ای رو میاری پیف پیف میکنن بابا ...

دقیقا دخترعمو من بعد 6ساااال پشت کنکور بودن و پیف پیف کردن ک فرهنگیان چیه و فلان ادبیات دانشگاه آزاد میخونه🤣

شما گفتید شاید اونقدر حسود نبودن ،چون نمیشناسید و من ک چندین ساله همه جوره شماختمش گفتم که حسادت شبی ...

بله خودم گفتم که شاید رو برای همین گفتم چون ندیدم.

طبق حرف خودتون پس شما هم نمیدونید و ندید شدت حسادت حسودای من چقدره ، پس چطور میگید که مثل حسودای اطراف شما رو ندیدم!

خوبه که اون اشخاص با رفتار شما سر جاشون نشستن، کسایی که من میگم اگه بخوای مقابله به مثل کنی تازه اژدها میشن!

بله گفتم که به خاطر استارتر نوشتم، وگرنه برای قانع کردن شما یا قانع شدن خودم بحث نکردم

همچنین شما❤❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عنوانتون رو فقط خوندمنمیدونم دوستان بهتون گفتن یا نه؛ کار شاق درسته، نه کار شاخ.کار شاق یعنی کار سخت ...

بله زیاد بودن که گفتن، منتها با زخم زبان فراوان

در زبان محاوره میگن شاخ، میگن طرف شاخ شده،  کار شاخی کرده و همچین مواردی

بله زیاد بودن که گفتن، منتها با زخم زبان فراوان در زبان محاوره میگن شاخ، میگن طرف شاخ شده، کار شاخی ...

ای بابا.

حالا اگه فرض کنیم استارتر هم اصطلاح رو بلد نبود،

زخم زبان زدن که از بلد نبودن یه اصطلاح خیلی خیلی بدتره و شخصیت پایین اون افراد رو نشون میده. حقیقتا زبان درنده ایست که اگر رها شود گاز می گیرد.