2777
2789
عنوان

ی ادم پرووووو

77 بازدید | 11 پست

منطقی نیست ولی خب میپرسم ازتون 

من ی پیجی خریدم زده بود 10 روز کاری بعد 36 روز کاری نیورده و خب یعنی 15 تیر سفارش دادم هنو نیورده براش اینو نوشتم از همون اول اگه کلاه بردار بودید پولمو میخوردید بعدش بلاکم میکردید نه این همه دردسر بکشم این همه استرس بعد 2 ماه همون اول میگفتید بسته ات قرار نیست به دستت برسه که من منتظر نمیموندم

بعد اومد گف که ازت شکایت کردم به جرم فحاشی و توهین حتی اگه به فعل ها توجه کنید به صورت مودبانست و خب عادیه بعد 4 برابر روز موعود هنوز به دستم نرسیده اینجوری رفتار کنم مگه نی از نظرتون شکایت امکان پذیره

عزیزم بعضیا واقعا پست ازیتشون می‌کنه برا ارسال

بخدا خواهر منم ی بسته برا مشتریش ارسال کرد پست انقد اذیتش کرد هرروز هم زنگ میزنه و هیچی تا از پست شکایت کردالان 

اولین بار بود اینطوری شد

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

عزیزم بعضیا واقعا پست ازیتشون می‌کنه برا ارسالبخدا خواهر منم ی بسته برا مشتریش ارسال کرد پست انقد اذ ...

نه خب من 15 تیر سفارش دادم اصن هنوز حتی کد رهگیرمم نزاشته الان برام سواله این خانوم میتونه از من شکایت کنه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خب حق دارین شما

واقعا منطقی نیست من بستم دیر شده اون فقط چون بهش گفتم کلاه بردار شکایت کنه؟ تازه حتی فعل ها به صورت جمع بوده و محترمانه بوده بعد بهم میگه به ازای هر توهین که فقط ی توهین کردم بهش اونم میخواستم عکس العملش ببینم جریمه ی میلیونی داره😐

واقعا منطقی نیست من بستم دیر شده اون فقط چون بهش گفتم کلاه بردار شکایت کنه؟ تازه حتی فعل ها به صورت ...

زر میزنع بابا 

تو شکایت کن بابات بستت

زر میزنع بابا تو شکایت کن بابات بستت

همه همینو میگن بعد کسی بابت دو تومن لباس میره از مشتریش شکایت میکنه اخه به جای وقتی که برا شکایت بزاره بزاره برا مشتریش😐

همه همینو میگن بعد کسی بابت دو تومن لباس میره از مشتریش شکایت میکنه اخه به جای وقتی که برا شکایت بزا ...

الکی میگه شاید نخواد ارسال کنه بهونه میاره شکایت کن حتما 

الکی میگه شاید نخواد ارسال کنه بهونه میاره شکایت کن حتما

شکایت هزینه بره نیست؟ همه اطرافیانم بهم میگن که نمیتونه بعدا هم بهم میگن که میخواد کاری کنه سفارشتو پیگیری نکنی

شکایت هزینه بره نیست؟ همه اطرافیانم بهم میگن که نمیتونه بعدا هم بهم میگن که میخواد کاری کنه سفارشتو ...

آره دیگه برا همین 

نمی‌دونم چقد هزینه و زمان بر باشه بخدا 

هعییییی حالا خوبه نه تنها بستم بهم نرسه اون ازم شکایت کنه بدبخ ترم بشم

هیچ کاری نمیتونه بکنه خودش پاش گیر میشه که چرا بستتو نفرستادوکلاهبردار بود