امشب بچم گفت بابا سب زود بیا منو ببر شهربازی منم گفتم راس میگه چقد من ببرم پارک سرکوچه شب که رفتیم تو ماشین شروع کرد تخمه شکستن و پوستش پرن میکر. بیرون منم خیلی بدم اومد بهش تذکر دادم بعد جوابمو داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر منم اینه انگار اسبر آورده صبح تا شب سرکاره انتظار داره بعد تموم شدن کارش دوسه ساعت هم بره اسنپ منم نباید حرف بزنم وگرنه جنگ میشه بعدشم که میاد راحت چایی میخوره یه عالمه و با گوشیش بازی میکنه تا آخر شب نهایت اینه ۱۰ دقیقه با دخترم بازی کنه همین ... اصلا کاری هم به خواب بچه به هیچی نداره منم تو شهر غریب
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
شوهر منم اینه انگار اسبر آورده صبح تا شب سرکاره انتظار داره بعد تموم شدن کارش دوسه ساعت هم بره اسنپ ...
اگه ببره بیرون دعوامون میشه میرم تو خودم کلا فضا سنگین میشه هی میگه حرف بزن نفهمه اگرم نبره که از خداشه من بخاطر بچه میگم وقتی با باباشه احساس غرور و خوشحالی بیشتری داره