2821
2789
عنوان

به نظرتون مردامیتونن

230 بازدید | 29 پست

هم طرفشونو دوست داشته باشن هم بهش خیانت کنن؟جدی سوال شده برام آخه به یه بنده خدایی گفتم خداروخوش میادبه زنت خیانت میکنی؟گفت دوسش دارم ولی تنوع طلبم چرا متوجه نمیشم فازشونو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه نبود که نمیتونستن ۴ تا زن بگیرن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این مردا خیلی پروشدن

بعد اگه بگی زنت هم اینکارو بکنه این حرفو بزنه سریع جبهه میگیرن ک گو.ه خورده 

یعنی من میتونم ولی اون نه

خب مگه کی هستین شماها

مقصرخودمونیم خیلی پروشون کردیم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

تو مثلا میتونی شوهرت رو دوس داشته باشی خیانت کنی؟مرد و زن نداره توجیه نکن خودت رو

من نمیتونم حتی بایکی چت کنم وقتی یکیو دوست دارم ولی پسرا اصلا کلا ساختارشون بامافرق داره انگار ازهفت دولت آزادن

نه نه اصلاااااا. یه توجیح برای گندکاری مرداس.  دوسش دارم ولی خیانت میکنم ناراحتش میکنم از قضا دومی رو هم دوس دارم اما به اونم خیانت میکنم. سومی رو هم دوس دارم و برو تا آخر

من نمیفهمم این مثلا " تنوع طلبا" چرا ازدواج میکنن یا چرا با یکی شبیه خودشون ازدواج نمیکنن؟ 

احمقای بی خاصیت

طرف وقتی حاضر نیست دو دقیقه خودشو کنترل کنه یعنی کلا برای اون طرف به عنوان آدم ارزش قائل نیست بعد دوستش داشته باشه؟ دوست داشتن دکوری و حرف وه نیست

.She's somebody , not some body.  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز