2777
2789
ی ساعت پیش بس دلم شکست از حرف خواهرم اومدم اینجا خالی بشم....شیرشو اومده داخل شیشه بدوشه...پرستار به ...

بالاترم گفتم دستور بستری رو پزشک‌میده نه پرستار و مامای بیچاره سر خود بستری کنن

حتی پزشک عمومی هم اینجا نه خود متخصص اطفال دستور بستری رو میده

بعد در مورد این هزینه ها حتما بیمارستانش خصوصیه و بیمارستان خصوصی دیگه همینه

اون پرستارم پولش رو‌نمیذاره تو‌جیب خودش اینا تعرفه های بیمارستانه و برا هرچیزی جدا تعریف شده و اون که گناهی نداره 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما لازم بوده خوب مگه شما دکتری که میگی به بهانه هیچ دکتری بهانه الکی نمیاره اگه میبردی خونه بلایی ...

دکتر اطفال بعد زایمان معاینه کرده تایید کرده مشکل نداره با ریه سالم و وزن ۴و۱۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی ساعت پیش بس دلم شکست از حرف خواهرم اومدم اینجا خالی بشم....شیرشو اومده داخل شیشه بدوشه...پرستار به ...

توشهر ما بیمارستان دولتیش داشت تو دقیقه شیشه پر شد مجانیم بود تازه به ارگان های دیگ هم قرض میدادن

رو بچه ی کوچیک ریسک نکنین 

اگه هزینشو ندارین فردا مرخصش کنین ببرین یه متخصص تو بیمارستان دولتی اونجا نطرشو بدونین و عمل کنین

بچه کوچیک زبون نداره بگه دلم درده یا شیر تو گلوم میپره یا هر چیز دیگه ای

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖

عزیزم من‌پرستارم خودم تا توی‌پرونده ی بیمار میخواد نوزاد باشه یا هرکسی اورد خود متخصصش نباشه بستری نمیکنن چقد اصرار داری

بعد شما میگی بخاطر افت قند

افت قند چه ربطی به وزن و ریه داره؟؟؟؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اگه اینقدر مطمئنن مشکل ندارع چرا خودتون ترخیص نمیکنید بیمار که نیستن حالا درسته همه چیز کشور در هم ریخته اما بیمارستان ب اون بزرگی که محتاج این پولا نیست 

بعدم بهش گفتم ساعت ۱۰ ونیم امشب پزشک قلب میاد از مطبش اکو قلب بگیره یک و ششصد واریز کن بعد واریزی و با اون حالش تا ۱۱منتظر مونده بهش گفتن نرسیده بیاد فردا صبح میاد.....

خب اگه اینقدر مطمئنن مشکل ندارع چرا خودتون ترخیص نمیکنید بیمار که نیستن حالا درسته همه چیز کشور در ه ...

باورت نمیشه امروز رفتیم امضا بدیم بچه رو بیاریم میگن برین نامه دادگاه بیارین

برا اونام مسئولیت داره اگه خدایی نکرده اتفاقی برا بچه بیفته همین خودتون میفتین دنبال شکایت و گرفتن دیه از بیمارستان 

جوجه پرستار

واقعا چی بگم امیدوارم فقط می نی سالم باشه منم یدونه دارم اتفاقا مشهدم 🥲دکترم با بیمارستان مادر قرار داد داره منتها

توشهر ما بیمارستان دولتیش داشت تو دقیقه شیشه پر شد مجانیم بود تازه به ارگان های دیگ هم قرض میدادن

انگاری دولتی بهتره خصوصی انگار دستش تو جیب مردمه...۳۸میلیون هم بابت زایمان...دکترشم خانم خزائی روز قبل سزارین تشریف بردن بیرجن اینو بی خبر سپردن ب یک دکتر دیگه