2777
2789
عنوان

چقدر همه چی گرون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبض اب هم میلیونی داره میاد واسه مردم

نا دو نفریم ۱۰۰ تومن دادیم اینبار مال دو دوره ،تا پارسال ۴۰ تومن ۵۰ تومن بود دو دوره  مون تقریبا سهم واحد ما، ولی امسال همه چیز وحشتنناک شده

نا دو نفریم ۱۰۰ تومن دادیم اینبار مال دو دوره ،تا پارسال ۴۰ تومن ۵۰ تومن بود دو دوره مون تقریبا سهم ...

چرا کسی چیزی نمیگه بخدا همینجوری ساکت موندیم  اینجوری هی روز بروز همچین گرونتر میشه پیش تر نانوایی یک قیمته نوش بربری رو یکی میگه پنج تومن یکی میده هفت یکی هم 11 تومن یدونه نون رو

چرا کسی چیزی نمیگه بخدا همینجوری ساکت موندیم اینجوری هی روز بروز همچین گرونتر میشه پیش تر نانوایی ی ...

من با خودم میگم لابد فقط من فک میکنم گرونیه حتنا وضع مردم خوبه ک چیزی نمیگن.  

من با خودم میگم لابد فقط من فک میکنم گرونیه حتنا وضع مردم خوبه ک چیزی نمیگن.

نه بابا خیلی اوضاع داغونه من میرم تو خیابون قشنگ متوجه میشم اوضاع بده 

از چهره مردم میشه فهمید که چه خبره

کاش برق مثل قدیم حداقل باشه ما که روزی چهار ساعت میره دو ساعت صبح دو ساعت شب

اول از روزی دو ساعت شروع کردن بعد شد هر روز بعد حالا روزی دو نوبت

پارسال پیار سال خوندم یه جا که قطعی برق به روزی ده ساعتم میرسه 

الان منتظرم یه نفر بیاد بگه حقوق ما 14 تومنه پس انداز هم داریم دو تا هم بچه مدرسه ای داریم

این خوبه ۱۴ تومن ،،باور کن یه نفر چند وقت پیش میگفت با ۷ تومن حقوق خوب زندگی میکنیم با دوتا بچه ،هرچقدر براش حساب میکردم نمیشد ،،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....