2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ایی دارین

94 بازدید | 4 پست

یه سوال داشتم دخترم نمیه دومیه امسال میره پیش برای مدرسه ش کتونی خریدم غروب سایز ۳۲ گرفتم که کفیش ۲۰ سانته پای دختر منم ۱۹ نیمه بنظرتون برم با سایز ۳۳ که کفیش ۲۰ نیم سانته عوض کنم یا همینو بزارم بمونه تا اخر مدرسه میبردش تجربه ندارم ممنون میشم 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...

والله متوجه نشدم چی گفتی ولی هر شیش ماه معمولا بچه کفش میخواد من خودم یه جفت برا پاییز و زمستون میخرم یه حفتم عید صندلم معمولا برا تابستون میخرم خوبه دیگه چون کفششون زود خراب میشه از ریخت میوفته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووی. ما‌هیچی نگرفتیم براش. میگم لیستی‌چیزی‌نمیدن بهمون ک چیا‌بگیریم؟

چرا لیست میدن ولی من رفتم کوله جامدادی کفش ظرف غذا قمقمه ش رو خریدم هر وقت لیست دادن فقط لوازم تحریر بمونه 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...
چرا لیست میدن ولی من رفتم کوله جامدادی کفش ظرف غذا قمقمه ش رو خریدم هر وقت لیست دادن فقط لوازم تحریر ...

میشه بگی چجوری گرفتی چ سایزی چ مدلی . مثلا کیف چ سایزی قمقمه ام میخوان؟ ظرف غذا از کدوما

parasoo1989@