2777
2789

فکر کن 

رفتی حضوری داخل دفتر مدیر شرکت خصوصی خوب

مدیر با خوشرویی میگه بفرمایین 

حالا تو باید بگی اومدم برای استخدام 

دقیقا چطور شروع کنی اول رزومه بهش بدی 

چکار کنی که قانع بشه تو رو استخدام کنه ؟؟؟!!!! 

یعنی از طریق آگهی نرفتی؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هماهنگ کردم یه نفر همکلاسی های دانشگاه فرستادم با مدیر صحبت کرده قرار شده من برم پیش مدیر

خب پس بگو از طرف فلانی اومدم برای مصاحبه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من اینطوری راحت ترم

همیشه اون طوری که ما برنامه ریزی میکنیم پیش نمیره

من معمولا با سلام و احوالپرسی و وقت بخیر شروع میکنم بعدشم خودمو با فامیلی معرفی میکنم و میگم:آمدم خدمتتون برای فلان کار

بع چت جی پی تی بگو 

خیلی خوبه تو این چیزا

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بیشتر سه سناریو دیدار میخوام از لحظه ای که میرم داخل یه چهارچوب ذهنی داشته باشم

بنظر من سناریو نساز اولا استرس زاست.دوما بری اونجا طبق سناریو پیش نره استرس میگیری عصبی میشی

فقط یه کلیت بدون که چه خواسته وحرفی داری سناریو و ریز به ریز فکر نکن

محکم باش 

صاف بایست 

لباس رسمی بپوش

اگر مدبر خانم هست محکم دست بده 

صاف هم بشین و با دست هات ور نرو

مدارک اگه میبری مرتب باشه داخل پوشه و کیف بزرگ همراهت نبر 

سلام و اینها تموم شد اگه طرف سوال میپرسه سعی کن صادق باشی چون بعدا با سوالهای دیگه گیجت نکنه 

رزومه هم که آماده نوشته داشته باش 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626