2777
2789
عنوان

با 40 ملیون طلا بخرم یا ماشین ظرفشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 114 پست

من طلا میگیرم چون خودمو میشناسم اصلا دلم نمیگیره ظرفا بمونن رو همدیگه تا اخر شب ی بار بزنم دستگاه هر چی در بیاد باید همون لحظه شسته بشه ظرف نشسته نمیمونه که جمع بشه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلا میگیرم چون خودمو میشناسم اصلا دلم نمیگیره ظرفا بمونن رو همدیگه تا اخر شب ی بار بزنم دستگاه هر ...

من نه برعکس

یهو میبینی از صبح تا شب ظرف نمی‌شورم‌

آخر شب همه رو باهم

ظرف شویی ی آسایشه عزیزم 

قرصم گرون شده 

من کنارش پودرپریل میگیرم راضیم خیلی خوبه 

ولی اگر دندون خرابی عملی چیزی داری همسرت درآینده تامین نمیکنه طلابخرداشته باشی بعد بزنی به زخمت 

ولی اگر تامینت میکنه ظرفشویی بخر لذتش وببر 

من خردوخسته بودم ریختم توماشین واومدم افتادم رومبل الانم خاموش شد درش وبازکردم بخوابم

من نه برعکسیهو میبینی از صبح تا شب ظرف نمی‌شورم‌آخر شب همه رو باهم

پس برای شما ظرف شویی خوبه حتما بخر حالا طلارو بعدا میشه خرید ،دیگه ۴۰ تومنم الان نهایت ی النگو بتونی بخری ارزش نداره راحتیت مهمتره

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
ماشین ظرفشویی خوبه ولی اونحورم نیست هر روز استفاده کنی من خودم مودیم یه روزایی پشت سر هم میزارم ماشی ...

من خیلی ظرف کثیف میکنم با بچه کوچیک

فک کنم روزی دوبار بخوام روشن کنم خخخ