2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ کسی نظرشو نمیگه بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن‌بدهدکاش آدم میدونس خوبه یا بد

اره جدیدا سایت خلوت شده ،رفتم خوندم نیازی ندارم همینطوری موهام انگار ده بار کراتین کردم دلم میخواد فر بودن موهام🥲🥲🥲🥲روغن آرگان امتحان کردی تاحالا خیلی خوبه

اره جدیدا سایت خلوت شده ،رفتم خوندم نیازی ندارم همینطوری موهام انگار ده بار کراتین کردم دلم میخواد ف ...

چرا خدا هیچکسو راضی نکرده؟ی فری موهای من داره هرکی میبنه دلش ضعف میره اما خودم‌دوستشون ندارم البته ک دکلره ام بی تاثیر نبوده ریختتشون خواستم پیکسی کوتاه کنم خیلی دلم میخواست موی صافو ی بار تجربه کنم گفتم بزار قبلش خودمو به آرزوم برسونم بعد اگه خواستم کوتاهشون میکنم اگ‌بدونم ریزش نمیاره انجام‌میدم‌درضمن خوش به حالتون موهای صافی دارید هی😭🥲

چرا خدا هیچکسو راضی نکرده؟ی فری موهای من داره هرکی میبنه دلش ضعف میره اما خودم‌دوستشون ندارم البته ک ...

عزیزممم ،به خدا آرزومه موهام فر باشه اره خیلی عجیبه که هردومون راضی نیستیم ،از دوستم پرسیدم گفت بالاخره حتی شده کم هم ریزش داره ،حالا منم می‌خوام برم سراغ فر میترسم ریزش مو بگیرم😁🤣

عزیزممم ،به خدا آرزومه موهام فر باشه اره خیلی عجیبه که هردومون راضی نیستیم ،از دوستم پرسیدم گفت بالا ...

پشمام واقعا میخوای فر کنی🥲

عاقا توروخدا موهاتو بریز دورت کیف کن فر چیههه😭

میشه ازشون بپرسید من زود زود کف سرم چرب میشه البته عذر میخوام و ریشه موهام سستهداگه ریزشم بیشتر میشه بیخیال بشم آرایشگره گف من انق اصولی انجام‌میدم‌حتی ریزشت قط میشه و اینک موادم خوبه تورو خدا ازش بپرس اگ موهام میریزه انجام ندم افسردگی میگیرم از اینم ک هس کمتر بشههه 😭🥲

پشمام واقعا میخوای فر کنی🥲عاقا توروخدا موهاتو بریز دورت کیف کن فر چیههه😭میشه ازشون بپرسید من زود ز ...

اره واقعاااا فقط مث خودت دنبال کمترین اسیبم😁نههه خدا دلم میخواد اینقدددد فر باشن موهام که چشام جایی و نبینه🐥گفت که به آرایشگر خیلیی بستگی داره و حداقللل حداقللل یکمممممم ریزش مو رو داره نه زیاد ها ولی اگه مطمئنه محلی معتبریه برا یه دفه انجام بده تو دلش نمونه 

ولی عزیزم بازم از بقیه بپرسم یا بذار بیان نظر بدن

اره واقعاااا فقط مث خودت دنبال کمترین اسیبم😁نههه خدا دلم میخواد اینقدددد فر باشن موهام که چشام جایی ...

مرسی فدات شم خیلی لطف کردی❤️

دیگه جوابمو گرفتم حالا دودلم ریزشو به جون بخرم تو دلم نمونه یا پیکسی کوتاه کنم خدایا توکل به تو بهترین راهو جلوم بزار❤️

خدایا اصن یکاری کن فرفریای منو بده به این خوشگل موهای صاف این خوشگلو بده بمن عادلانه اس بخدا😂🤝🥲

مرسی فدات شم خیلی لطف کردی❤️دیگه جوابمو گرفتم حالا دودلم ریزشو به جون بخرم تو دلم نمونه یا پیکسی کوت ...

خدا نکنه عزیزی،خواهش میکنم

ووویی کاش میشد 

امیدوارم هر کاری که انجام میدی خوشگلترین بشی عزیزم

خدا نکنه عزیزی،خواهش میکنمووویی کاش میشد امیدوارم هر کاری که انجام میدی خوشگلترین بشی عزیزم

قربونت عزیزم❤️

امیدوارم شمام اگه به صلاحه موهاتو فر فری کنی لذت ببری❤️

شبتون بخیر❤️🫂