همیشه نصیحت می کردید اما خب کوچکترا رو مثلا دبیرستانیا کنکوریا
ولی دوست دارید به ماها چی بگین؟
ایا تواین سن و سالا کار یا پشیمونی خاصی داشتین که بخواین به ما گوشزد کنید؟
توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دنبال فرار کردن از سختی ها نباشیدهمیشه یه اتفاق بدترو بزرگ تر در کمین ادمهکنار اومدن با سختی ها و رد ...
وای من همینم از سختیا فرار میکنم
البته بیشتر آدمان
نمیتونم با حیله و مکر و نیرنگ آدما کنار بیام
توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد
هر چند کمولی یه پس انداز داشته باشید پیگیر بیمه برای خودتون باشیداگه متاهلید بهتر قبل ۳۰ بچه بیارید
منطورتون بیمه ی تامین اجتماعی که تحت تکلف پدر هستیم که نیست قطعا؟
یه نصیحت از من طرف کسایی که دارن غرق میشن نرید . وگرنه شمارو هم غرق میکنن .شک نکن . مگر اینکه بخوایی ...
بله کلیپشو دیدم
منظورش هم نفهمیدم