2777
2789

امسال صاحب خونمون رهن رو خیلی بالا برد گفت دنبال خونه باشین میخوام مستاجر جدید بیارم و به شما نمیدم

منم پدرم فوت شده  مادرمم مریضه اسباب کشی سخته برامون

دست تنهام

بعد امروز سر صحبت باز شد صاحب خونمون گفت آقای فلانی همش بهم زنگ میزنه از شما شکایت میکنه میگه بیرونشون کنین و...

هروز گزارش مارو به صاحب خونمون میده

زنگ میزنه بهش میگه کجا رفتیم چیکار کردیم مهمون اومد  ماشین آوردیم و قبض آبمون چقدر اومد و....

واقعا حالم بد شد مردیکه گنده خاله زنک اینقدر خودشو خوب نشون میده تو برخورد اول میگی چقدر خوبه

اما از پشت خنجر میزنه

باز جلوی ما غیبت همسایه های دیگه رو میکنه پشت همه حرف میزنه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب تلفنش رو نده

نه همسایمون به صاحب خونمون زنگ میزنه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

هیچوقت اینطور ادمارو نتونستم درک کنم واسه چی اینکارو میکنن مرض دارن بدبختا

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

این لغت خاله زنک رو اینقدر استفاده نکنید!!! می بینید که یه ویژگی مردونه هم هست!!

خب فرقی نمیکنه یه اصطلاحه به ادم بیکار

هیچوقت اینطور ادمارو نتونستم درک کنم واسه چی اینکارو میکنن مرض دارن بدبختا

نمیگم ما خوبیم ها هرکسی یک بدیهایی داره یک خوبیهایی داره

اینکه چندتا بی سرپرست میخواد آواره کنه درک نمیکنم

نمیگم ما خوبیم ها هرکسی یک بدیهایی داره یک خوبیهایی دارهاینکه چندتا بی سرپرست میخواد آواره کنه درک ن ...

اره والله کار خوبی نمیکنن از خدا باید ترسید انشالله واسه شماهم شرایط بهتر بشه عزیزم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

در مورد این آدم و صاحب خونه کاری نمی تونی بکنی. اخلاقش رو نمی تونی عوض کنی. 

فوقش یه بار جلوش آه و ناله کن. به خودش بگو صاحب خونه اینطور گفته که شما گفتید. ولی من گفتم نه آقای فلانی مرد به این خوبی. شرایط ما رو می دونه. 

من اکثر دور رو بریهام این مدلی یَن بخدا.همکار .همسایه.فامیل. از نظر من همشون یه تخته شون کمه

ذاتشون کثیفه بخیلن