یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا این خودش نیست که یه براکره پیجشم فالو دارم یه چرتی داره میگه😐😂😂
حوصله ندارم فیل ترشکن روشن کنم اما یه پست تازگی درست کرده بود اومد اکسپلورم که گفته بود همه میگفتن موهاتو بلوند نکن ولی من بلوند کردم و عکس بعد بلوند کردنشو گراشنه بود
لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید. کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)
صادقانه بگم خیلی نازی ولی چشم و ابروت زیاد قشنگ نیست
لبت و گونت و موهات خیلی قشنگه
نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)). فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍. سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r). پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍
عزیزم این شامپوها که گفتید برای چیه دقیقا و از کجا باید خرید؟ همه میتونن بزنن؟
برای رشد مو جلوگیری و قط ریزش مو نرمی مو و ....
آره عزیزم همه میتونن بزنن
شامپو تریاک فک میکنم آرایشی و داروگیاهی دارن من خودم از چابهار خریدم چون میگفتن اونجا فقط اصلیش پیدا میشه . شامپو کافئین هم داروخانه و آرایشی و بهداشتی ها دارن عزیزم
برای رشد مو جلوگیری و قط ریزش مو نرمی مو و ....آره عزیزم همه میتونن بزنن شامپو تریاک فک میکنم آرایشی ...
برندی که استفاده کردید راضی بودید هم میشه لطف کنید بفرمایید؟
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
شامپو تریاک فقط Skin Doctor یا Dissar اصلیه عزیزم شامپو پروتیین هم من از ایروکس و نئودرم خیلی راضی ب ...
ممنونم خانمی🌼✨️
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!