2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم عکس قبل سیب گونه میشخ بذاری اگر ممکنه ببینم

بابا این خودش نیست که یه بلاگره پیجشم فالو دارم 😐😂😂

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بابا این خودش نیست که یه براکره پیجشم فالو دارم یه چرتی داره میگه😐😂😂

حوصله ندارم فیل ترشکن روشن کنم اما یه پست تازگی درست کرده بود اومد اکسپلورم که گفته بود همه میگفتن موهاتو بلوند نکن ولی من بلوند کردم و عکس بعد بلوند کردنشو گراشنه بود 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

صادقانه بگم خیلی نازی ولی چشم و ابروت زیاد قشنگ نیست

لبت و گونت و موهات خیلی قشنگه

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

عزیزم این شامپوها که گفتید برای چیه دقیقا و از کجا باید خرید؟ همه میتونن بزنن؟

برای رشد مو جلوگیری و قط ریزش مو نرمی مو و ....

آره عزیزم همه میتونن بزنن 

شامپو تریاک فک میکنم آرایشی و داروگیاهی دارن من خودم از چابهار خریدم چون میگفتن اونجا فقط اصلیش پیدا میشه . شامپو کافئین هم داروخانه و آرایشی و بهداشتی ها دارن عزیزم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

برای رشد مو جلوگیری و قط ریزش مو نرمی مو و ....آره عزیزم همه میتونن بزنن شامپو تریاک فک میکنم آرایشی ...

برندی که استفاده کردید راضی بودید هم میشه لطف کنید بفرمایید؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
برندی که استفاده کردید راضی بودید هم میشه لطف کنید بفرمایید؟

شامپو تریاک فقط Skin Doctor یا Dissar اصلیه عزیزم 

شامپو پروتیین هم من از ایروکس و نئودرم خیلی راضی بودم . ایروکس عالی تره نئودرم هم عالیه و به صرف تره

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

شامپو تریاک فقط Skin Doctor یا Dissar اصلیه عزیزم شامپو پروتیین هم من از ایروکس و نئودرم خیلی راضی ب ...

ممنونم خانمی🌼✨️

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!