2777
2789
عنوان

کیفمو دزدیدن😔😭

158 بازدید | 11 پست

دیروز عصر یه موتوری حروم زاده کیفمو زدش تا حالا همچین اتفاقی برام نیفتاده بودش هنوزم تو شوکم اصلا حالم خوب نیستش.لحظه ای که کیفو میخواست بزنه من سفت گرفته بودم کیفو ولی عوضی انقدر با شدت گرفته بود که بند کیفم پاره شد.هیچکس هم توی اون خیابون نبودش بخواد کمک کنه.داخل کیفم لوازم آرایش بودش با کیف پولم که داخلش کارت ملیم و گواهینامم و دوتا از کارتای عابربانکم بودش.شانس اوردم گوشیم توی جیب مانتوم بود...

کلانتری هم رفتم صورت جلسه نوشت گفت باید دنبال کارات بیفتی...بچه ها خیلیییی مراقب باشید وسایل با ارزش و مدارک به هیچ عنوان داخل کیفتون نذارید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت اطلاعات رسانیت

من جونم به گوشیم بنده فکرکنم از این به بعد بذارم توی جیب شلوار امن تر باشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

ممنون بابت اطلاعات رسانیتمن جونم به گوشیم بنده فکرکنم از این به بعد بذارم توی جیب شلوار امن تر باشه

قربونت عزیزم.همیشه بذار توی‌جیبت باشه دستتم روش باشه اوضاع خیلی خرابه

سرت سلامت رفیق،دیگه گذشت، حرومش بشه هرچی که برده سعی کن کلا فراموش کنی این اتفاق و .فک کن شمال رفتی ...

قربونت گلم.یکم‌زمان میبره به خودم بیام دیگه.فردا باید برم دنبال المثنی برای مدارکم