2777
2789
عنوان

بیاین عکس خونمو بزارم 😍💒🌈وگُلام🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 23 پست
بله اجازه هست راحت باشید 😙🫴

🥰🥰

پرده رو عوض کن اون باند هم رو بردار اگه بتونی چیدمان مبل رو تغییر بدی وسایلت زیباتر دیده میشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط تلویزیون توجهم رو جلب کرد که نشون از این داره که یه بچه ای هست که سلطه داره رو بقیه و فقط باید کارتون ببینه و کسی حق نداره چیز دیگه ای ببینه. توی عکس های دیگه هم ، خود اون شخص قشنگ رو دیدم که خوابه و تلویزیون روشنه و کسی اجازه نداره خاموش کنه.😂😂

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

😂😂😂خدا نکشت

دوست داشتم ببینمش. خواستم بگم عکسش رو بفرست که دیدم توی عکسها هستش و خوابه. چقدر هم شیرین خوابیده. از طرف من برو صدای نفس هاش رو گوش بده و دوتا بوس آبدار یکی از این لپ و یکی از اون لپش بکن.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

دوست داشتم ببینمش. خواستم بگم عکسش رو بفرست که دیدم توی عکسها هستش و خوابه. چقدر هم شیرین خوابیده. ا ...

قربونت 

چشششششممممم🫠🫠😘

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾