2777
2789

امسال کنکور داشتم خیلی خوب ندادم(تجربی)

بنظرتون یه رشته برم همینطوری یا بمونم پشت کنکور (حتی شده دو سال)تا دندون پزشکی بیارم؟

تروخدا بگین دارم دیوونه میشم از بلاتکلیفی😭 

امسال ۱۸ سالمه بخوام یکی دوسالم پشت بمونم تازه ۲۰ سالگی میرم دانشگاه ۷ سالم بخام درس بخونم تو ۲۷ سالگی تازه به درامد میرسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه باز خوبه انشالله به اهدافت برسی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

باید روحیه خودتو در نظر بگیری و با مشاوره صحبت کنی

ان شاء الله خوشبخت بشین 

ممنون میشم دعام کنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

میشه لطفاً هرکس نمازشب میخونه منم دعا کنه

اگه دوشت داشتی ممنون میشم یه سر به تاپیک اخرم بزنی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم