2777
2789
عنوان

کیا با اینکه سنشون زیاد نیست

108 بازدید | 10 پست

احساس میکنم پیر شدن(حوصله خیلی کارا رو ندارن،توانایی پیاده‌روی و ورزش و کار کردن و...ندارن،زود خسته و بی حوصله میشن و...و...)

من سی و دو سالمه از کار افتادم

چکار کنم بنظرتون 

من ۱۸ سالمه صد برار این حسو دارم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۹ سالمه چند روزی جوری درد کمر دارم که نمیتونم درست راه برم

راه رفتنی هم باید خم راه برم برم‌

داغون شده بدنم

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.

پیش تراپیست برو . شما تا مشکل رو حل نکنی بدتر میشی

جالب اینه که سن پسرش هر سال دو برابر می‌شه

سن خودش تغییری نمی‌کنه!!!

از سال ۹۷، ۳۲ سالشه! 

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست