2777
2789

البته با عرض پوزش .. 

اعصابم خورده 😟

مادر شوهرم هفتاد سالشه ، زنگ زد ب شوهرم و احوالپرسی کرد 

بعد گفت خونه رو رنگ آمیزی کردید ، قسط هات رو دادی ؟؟ ( اون قسطه که آقای فلانی ضمانت شد ) یعنی میدونست همسایه ضامنمون شده و بخاطر همین تاکید داشت ک برا اون بنده خدا مشکلی پیش نیاد ...

شوهرم هم گفت آره دادیم .. 

این رو بگم اصلا مادرشوهرم اهل دخالت نیست ، سنی ازش گذشته همیشه هی تو فکر حق الناس و این حرفاست ، اینو هم محض یادآوری ب شوهرم گفت 

ولییییییییی 

من میگم آخه چرا باید بری ریز جزییات اینکه چجوری وام گرفتیم ، کی ضامنمون شده رو بگی ب مامانت ؟؟؟؟ 

بعد میگه خب بابا مگه چی گفتم ؟؟؟؟

تشخیص نمی‌ده چیا رو بگه چیا رو نگه 🤧🤧

خداییش این مردها الحق که از پسر بچه ها بدترن...

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه عروس میگم با تاکید هم میگم ما بدجنسیم خیلی چیزا مهم نیست اگه مادرشوهر بدونه اما ما شلوغش می کنیم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خوب مادرش بگه الان مادرخودت بپرس میگی تو چیکارداری مادره یه عمرزحمت بچش کشیده مثلا بدون چقدر وام گرفته یا کی ضامنش چه اهمیتی داره باید مسایل خیلی خصوصی تر و شخصی تر که بیشتر مربوط به روابط خودتون محرمانه باشه نه وام و قسط

خوب مادرش بگه الان مادرخودت بپرس میگی تو چیکارداری مادره یه عمرزحمت بچش کشیده مثلا بدون چقدر وام گرف ...

روابط خودمون محرمانه هست ولی بنظر من لزومی ندارد بدونه ک اولا وام گرفتیم دونا کی ضامن شده و از این حرفا 

خداییش این مادرها و خواهر های شوهر  خیلی رو مخن

من شوهرم شیطون رو درس میده مو رو از ماست میکشه بعد میگم چرا گفتی میگه نمیدو نستم نباید بگم یعنی نبای ...

ببین همه شون همینن...‌‌‌‌‌‌‌منم گاهی اونقدر میگه نمی‌دونستم و مگه چیه خودمم باورم میشه 

بعد ی مسایل پیش میاد که میفهمم چقدررررر حالیشه 

روابط خودمون محرمانه هست ولی بنظر من لزومی ندارد بدونه ک اولا وام گرفتیم دونا کی ضامن شده و از این ح ...

شما خیلی حساسی بی خیال اینا مهم نیست بخدا اصلا ارزش نداره بهش فکرکنی چه برسه به اینکه بخاطرش ناراحت بشی بزار پای کنجکاویشون