barana788 مدیر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8493 عنوان به نظرتون دخترای خانه دار شانس ازدواح ندارن | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست لیسانس هم هست شغل نداره خدایا مرسی ♥️ 1404/06/04 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barana788 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8493 ربطی نداره من به این نتیجه رسیدم ازدواج فقط به قیافه و زیبایی زن هست من الان معلم هستم رسمی یک دونه ... برای من هر خواستگار سنتی میاد یه چیزی بهانه میکنن میرن آخر سر میفهمم معلم یا پرستار گرقتن بعد از لحاظ قیافه من خوبم مثلا فامیلامون میگن پسر فلانی که اومد خواستگاریت و نشد رقت یه دختر معلم گرفت ولی انقد زشتتت بود خواستگارای من به شغل نگاه میکنن خدایا مرسی ♥️
bita1300 عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 963 منم شاغلم رسمی ولی یکی هم ندارم به نظر منم به قیافه اس و پولداری پدر دختر من شغل بابام هم خوبه ولی چهرم ....به شدت بی حال و مریض خواستگار بهم معرفی میشه و قدرررر داغون واقعا ناراحت میشم چرا انفدر داغون آخه مگه من چمه حالا همون داغون من و نمیپسندن
نیکی_نمکی عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2976 برای من خواستگار سنتی میاد بعد سر یه چیزی بهانه میکنن میرن آخر سر متوجه میشم که دختر شاغل گرفتن معلم ... توی خواستگاری میتونید بپرسیدمن از همسرم پرسیدم گفتن فقط آرامش براشون مهم و داشتن همسر با حیا و پاک ... معیار شاغل بودن ندارند و هرچیزی که حس خوبی به خانم بده انجام بده ولی خب دوست همسرم همون اول میرفت سراغ دخترای معلم خواستگاری میکرد و تا اینکه با یکی شون ازدواج کرد
bita1300 عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 963 برای من هر خواستگار سنتی میاد یه چیزی بهانه میکنن میرن آخر سر میفهمم معلم یا پرستار گرقتن بعد از لحا ... خب قبلش مگه نمیدونن شاغل نیستی بالاخره یک اطلاعاتی قبلش دارن دیگه
دخترعینکی عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 6156 برای من هر خواستگار سنتی میاد یه چیزی بهانه میکنن میرن آخر سر میفهمم معلم یا پرستار گرقتن بعد از لحا ... منم دو سه تا اومدن خونه رفتن و نیومدن شاغلمم شغلم خوبه خانواده ام خوب و شناخته شدن به سنگینی و متانت کل کوچه میشناسنم آسه میرم آسه میام کار کسی ندارم ولی دریغ از یه خواستگار خوبهمش به شانس و قیافه و پولدار بودنه
نیکی_نمکی عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2976 من شغل بابام هم خوبه ولی چهرم ....به شدت بی حال و مریض خواستگار بهم معرفی میشه و قدرررر داغون واقعا ... بببخشید اگ شرایطش رو دارید میتونید عمل زیبایی کنید
barana788 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8493 توی خواستگاری میتونید بپرسیدمن از همسرم پرسیدم گفتن فقط آرامش براشون مهم و داشتن همسر با حیا و پاک . ... نمیدونم چرا خواستگار خوب برام نمیاد که ملاکش شاغل بودن نباشه شانس من همههه شاغل میخوان بعضیا هم تا زنگ میزنن میگن دختر خانوم شغلش چیه دیگه هم نمیان .... خدایا مرسی ♥️
نیکی_نمکی عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2976 نمیدونم چرا خواستگار خوب برام نمیاد که ملاکش شاغل بودن نباشه شانس من همههه شاغل میخوان بعضیا هم تا ... فدای سرت عزیزم همون بهتر که برنانشالله یه مرد واقعی نصیبت بشه.
barana788 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8493 فدای سرت عزیزم همون بهتر که برنانشالله یه مرد واقعی نصیبت بشه. انشاالله هر چند نا امید شدم خدایا مرسی ♥️