2777
2789
عنوان

علائم بارداری و پریود

1017 بازدید | 24 پست

سلام 

دوستان من قاعدگیم منظمه همیشه هم یا قبل پرید یا وقتی پرید میشم دل درد زیادی می گیرم، این ماه همه علائم پریودی رو داشتم از شنبه دل درد معمولی داشتم تا دوشنبه که باید میشدم، اما دوشنبه پرید نشدم و  دل دردم خیلی کم شد، و فقط دوسه بار لکه قرمز روشن دیدم. دوبار بیبی چک گذاشتم هاله روی خط تی اومد ولی امروز خط تی هیچی نشون نداو. میشه باردار باشم؟ 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

خب همون موقعی که هاله انداخت باید می رفتی آز.علایم دیگه ای هم داری؟

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

عزیزم برو ٱز

احتمالش هست

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها عیدتون مبارک. منم پریودم تقریبا منظم بود ده روز ایناس دل دردشو دارم اما هیچ خبری از پریودی نیس. بی بی چک نگرفتم هنوز. پسرم ۲۰ ماهشه شیر میخوره😐

نامزدم رابطه کامل نداریم ( بدون دخول ) توی دی ماه ۲ هفته قبل پریودم با همسرم نزدیکی داشتیم مایع منیش رو واژن من ریخت ولی نمیدونم داخل رفت یا ن گذشت و من ۲۳ دی پریود شدم ۲۳ بهمن هم پریود شدم الان ۲۳ اسفند باید میشدم ک نشدم علائم پریود مثه دلدرد کمر دردر دارم ولی پریود نمیشم امکان حاملگی هست؟

😍خدا جونم شکرت بخاطر همه چیز😍
خب همون موقعی که هاله انداخت باید می رفتی آز.علایم دیگه ای هم داری؟

تا دیروز که موقع پریدم بود داشتم مثه تکرر ادرار، گاهی یبوست، سردرد. لرز بدن. اما امروز همش خوب بود حتی دلمم خیلی کم درد میکنه. امشب هم با دستمال لکه دیدم اما قرمز روشن

تا دیروز که موقع پریدم بود داشتم مثه تکرر ادرار، گاهی یبوست، سردرد. لرز بدن. اما امروز همش خوب بود ح ...

امروز صبح بیبی گذاشتم هیچی ظاهر نشد 

میخواستم الان منم همین تاپیکو بزنم. دیدم شما زدی. دوستان متخصص راهنمایی لطفا

شما هم مشکل منو داری؟ 

اینقد کلافم که خابم نمیبره

شب اول سال چه مکافاتی دارم

شما هم مشکل منو داری؟  اینقد کلافم که خابم نمیبره شب اول سال چه مکافاتی دارم

آره تقریبا. من لکه بینی ندارم فقط. ولی تمام علائمو درد پریودیو دارم. نمیدونم چیکار کنم

شهامت بی بی چک گذاشتنو نداشتم تاحالا. هرلحظه به امیده پریود شدنم

آره تقریبا. من لکه بینی ندارم فقط. ولی تمام علائمو درد پریودیو دارم. نمیدونم چیکار کنم  شهامت ...

منم لکه رو لباس نمی بینم با دستمال دیدم رگه ای بود و روشن. دفعه قبل کاملا برعکس الان پریود شدم‌.