2777
2789

منظور چیه ؟

تحلیل تون چیه ؟

سخنان ترامپ یعنی تصمیم آمریکا به همراهی اسرائیل و ... برای حملات مکرر تا نابودی ایران

🔥 ترامپ در جمع رهبران اروپا : بدون نابودی و تجزیه ایران در تاریخ محو و نابود خواهیم شد.

🔹خطر ایران بسیار بیشتر از روسیه است ؛جنگ اوکراین را با هر نتیجه ای باید پایان داد ؛ روسیه رقیب نظامی و اقتصادی غرب است اما دشمنی ائدلوژیک با ما ندارد ؛ما باید روسیه را رها کنیم ؛باید روی ایران تمرکز کنیم ؛حمایت از اسرائیل بهترین راه نابودی ایران است ؛ وقتش رسیده رهبران اروپا خودشان هم به کارهای کثیف مشغول باشند ؛ بدون نابودی و تجزیه ایران در تاریخ محو و نابود خواهیم شد.
🔹پوتین  ---بداند یا نداند--- دارد برای حفاظت ایران  جنگ می‌کند به خودش هم گفتم ؛ ایران در همه جای دنیا حتی آمریکا نفوذ دارد مجبوریم برای داشتن قدرت در جهان آینده فعلا با شرایط روسیه کنار بیاییم ؛ایران تجزیه نشود آرامش به جهان باز نخواهد گشت ؛ من با نابودی توان هسته ای ایران به بشریت کمک کردم وقتش رسیده پرزیدنت زلنسکی و شما هم کارهای کثیف را خودتان انجام دهید ؛ اسرائیل نابود شود فرصتی برای هیچ کاری نخواهید داشت نه کار تميز نه کار کثیف؛من در هر شرایطی کنار اسرائیل هستم حتی برای کارهای کثیف ؛ پس معطل نکنید.قصه روسیه را تمام کنید داستان ایران را با هم شروع کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل جهان به نابودی شیعه کمر بسته انشالله ک خودشون نابود میشن وحشتی ک از راهپیمایی اربعین میگیرن براشون کافیه...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

چه قدر این اخبار مصادره به مطلوب شده بود 😂😂😂

منظورت چیه؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
چه قدر این اخبار مصادره به مطلوب شده بود 😂😂😂

مصادره به مطلوب 

مصادره به غیر مطلوب 

هر چه هست پیامش واضحه

و رذالت پشتش هویدا 

هدف تجزیه ایران 

خدا کنه از داخل نپوکیم 

که از بیرون پاره پاره میشیم 

وقت انسجام 

با تمام اختلاف سلایق 

والسلام .