2777
2789
عنوان

شوهرم به قفس پرنده‌‌ام حمله کرد

885 بازدید | 60 پست

داشتیم دعوا میکردیم طبق معمول بلند شد اومد منو کتک بزنه من دستامو سپر صورتم کردم دستمو گرفت فشار داد جای انگشتاش موند روی دستم

بعد دیوونه شد رفت عقب کوسن روی مبل رو برداشت محکم و با شتاب پرت کرد روی قفس مرغ عشقای نازنینم، مظلوم‌های خدا از ترس سکته کردن از جاشون پرت شدن الهی بمیرم براشون

سقف قفسشون از جا درومد، جای کوبیده شدن میله قفس روی دیوار موند، تمام دونه‌ها و آبشون ریخت زمین و دیوار هم لک شد

بهش گفتم آخه این بنده‌های خدای مظلوم چه گناهی کردن؟؟ اونا بی‌گناه‌ترینن تو حتی به اونا هم رحم نمیکنی؟

خودت و خونوادت میگین من عصبانیت میکنم که منو میزنی این بیچاره‌ها چیکار کردن که باید از دست تو عذاب بکشن

وقتی شوهرم قهر کرد و رفت، نشستم پای قفسشون و داشتم زمین رو تمیز میکردم، با گریه به پرنده‌هام التماس کردم که اونا با تمام مظلومیتشون به خدا بگن که چه دیوونه‌ای داره ما رو آزار می‌ده

با خودم فکر کردم خوب شد بچه ندارم وگرنه این مرد عوضی حتما بچه‌های بی‌گناهشو هم آزار میداد

میدونم باید طلاق بگیرم این موجود خطرناکه و هیچ راه بهبودی توی زندگی نیست

مجردا خوب دقت کنین این وحشی‌ای که میبینین قبل عقد با کلی فیس و افاده به من میگفت من هرگززز دست روی زن بلند نمیکنم اصلا این چیزا به من نمیاد واه واه اوه اوه

خیلی فریبم داد، حلالش نباشه

فقط به خونواده‌ی طرف توجه کنین، اگر پدرش دست بزن داشته احتمالش زیاده که خودشم بزنه، مثل شوهرم و پدرشوهرم

وااای 

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانیه باهاش سرد باش و بهش اهمیت نده برید مشاور 

پنج تا صلوات فرستادم اوکی شه

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

ازدواج خوبه ولی با ادم درستش

انتخاب آگاهانه همسر شرط اوله که بعدها به مشکل آدم نخوره

کاش اصلا خانوما همه حق طلاق همون اول بگیرن چون اعتباری نیست بعدها چی پیش میاد

@__mahyar

حتما پرنده ها سر و صداشون زیاده در کل مرغ عشق خیلی سر و صدا داره، درسته؟؟ ولی کار همسرت هم خیلی اشتب ...

من هفت تا مرغ عشق داشتم زیاد نیست و پارچه بزنی روی قفسشون ساکت میشن

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

لطفا واگذار کنیه فکریم برای خودت بکن....

میبرمشون خونه پدرم

من دوران مجردیم هم پرنده داشتم هنوز پیش خونوادمون خوب مراقبت میکنن

متاسفانه کنار شوهرم موجود زنده‌ای در امان نیست

به اشیا هم رحم نمیکنه تمام خونه زندگیمون جای ضرب و شتمه