2777
2789

سلام وقت بخیر....بچه ها من امروز صبح ۴ تا تماس از شماره های مختلف داشتم قبلا هم بوده چند روز پیش...الان یه  شماره زنگ زد ایمو برداشتم گفت از کلانتری هس...اسم یه خانمی رو گفت گفت شما باهاش ارتباط داشتین و با شما تماس داشته.. کلا نمیدونم راجب کی حرف زده..خیلی ترسیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه کلانتری از طریق ایمو اصلا تماس میگیره؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اهمیت نده  حالا حرف حسابش چیه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

وقتی کاری نکردی و مطمئنی ترس نداره ، لابد طرف الکی شماره شما رو داده برای رد گم کنی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وقتی کاری نکردی و مطمئنی ترس نداره ، لابد طرف الکی شماره شما رو داده برای رد گم کنی

میدونم..ولی الان ترسیدم...از صبح پشت سر هم چهارتا شماره زنگ زدن جواب ندادم

اصن جواب نده خواهر اینا همه هک میشه تماس داخل برنامه جواب ندین ای بابا همه اطلاعات کشورمون میره اونو ...

کدشون ...۰۹۰۵...۰۹۴۲ بود..بقیه رو پاک کردم از سابقه...خیلی ترسیدم

گفتم نمیشناسم ...گفت باشه قطع کرد

جواب نده ب ناشناسا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖