2777
2789
اره عزیزم منم 25 سالمه میکشم میوه ای نمیتونم محلی آرومم می‌کنه

معلومه       سر گپی      به  زبون    لری    یعنی   سر  بزرگ   نسبت  به   سنت 😚😚😚😚

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
شبهای مسکو عالیه ولی اگه سنت کمه نکش در کل خوب نی من اجازه نمیدم دخترم بکشه 24 سالشه یب ...

بله سنم کمه

البته معتادشم نیستم فقط گاهی وقتا با برادرم میشینیم‌ میکشیم🤦🏻‍♀️البته بعدش سرمم ب شدت گیج میره

باتودریاپُرازدیدَنی‌بود❤1402.8.15

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله سنم کمهالبته معتادشم نیستم فقط گاهی وقتا با برادرم میشینیم‌ میکشیم🤦🏻‍♀️البته بعدش سرمم ب شدت گ ...

اره  خوبه  دو نفری     ولی  بعش  دوش  بگیر  حتما  از سرت  بی افته  وگرنه     کل اون  روز      گیجی  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
اره خوبه دو نفری ولی بعش دوش بگیر حتما از سرت بی افته وگرنه کل اون روز گیجی

معدم داغون شده از قلیون

سرمم گیج میره

نمیدونم چرا باز میکشم انگار خودآزاری دارم😂💔

باتودریاپُرازدیدَنی‌بود❤1402.8.15

معدم داغون شده از قلیونسرمم گیج میرهنمیدونم چرا باز میکشم انگار خودآزاری دارم😂💔

اره  والا کرم داره قیلون من دیگه  حلقه ای میدم بیرون