2777
2789

واقعا متاسفم واسه خواهراش با اینکه یکیشون بچه نداره و خونش اینجا نیست حاضر نیست پیشش بمونه و همش میره خونه پدر همسرش با اینکه خواهرش تک تنها تو خونست 

یه عمه دیگمم الان رفت بیرون عرضه اینو نداره بهش  بگه بیا بریم با اینکه فقط خودش و همسرشه

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی مادرشونو ازش مواظبت میکرد دیگه مرد الان تنهاست

دور از جون بیماره الان ؟ ناتوانه ؟ کمک خاصی احتیاج داره برای گذروندن زندگیش ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین گل دختر هیچ کس مسئول کسی نیست عمه ت از مادرش مراقبت میکرده فوت شده الان  کسی وظیفه ای نداره عمه س شما هم مثل خواهر شوهر من همش میخواد سربار اینو اون باشه خب تنها بمونه چی میشه؟ اصلافکر کردی شاید شوهر اون یکی عمه ت راحت نیست ؟ متاسف نباش برای کسی

ببین گل دختر هیچ کس مسئول کسی نیست عمه ت از مادرش مراقبت میکرده فوت شده الان کسی وظیفه ای نداره عمه ...

شوهر اون عمم چون یکم مشکل ذهنی داره باور نکنم تو فکر این چیزا بره و تنهایی نمیتونه زندگی کنه چون یه مشکلی داره

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

ببین گل دختر هیچ کس مسئول کسی نیست عمه ت از مادرش مراقبت میکرده فوت شده الان کسی وظیفه ای نداره عمه ...

الان خواهرش سه ماه اومده اینجا همش خونه پدرشوهرشه چطور رحم نداره بیاد پیش خواهرش بعد غلط میکنع به ما میگه برید پیش خواهرم تنهاست وقتی خودش نمیاد باداینکه خودش خونشم اینجا نیست این ۳ماه اینجاست و میره یعنی عرصه نداره پیشش بمونه

اللهم عجل لولیک الفرج🥕