2777
2789

به خدا یکیو میشناسم قیافه معمولیییی 

رفت لباشو شید کرد بن مژه دنباله دار گذاشت 

روتین پوستی عالییییی طبیعی پوستش عالی شده اصلااا هم کرم پودر نمیزنه 

انقدر این بشر تیپ و استایلای خوبی میسازه 

ورزش میکنه هیکلش بیسته 

همیشه ام یه عطر مشخص میزنه خیلی خوشبوعه 

کلن در عرض چند ماه از این رو به اون رو شده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم

من خودم بدون ارایشم و تو خونه عین جن ام🤣

ولی همیییشه ب خودم میرسم حتی اگه بخوام برم سر کوچه اشغالارو بزارم😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

صد در صد 

بدون عمل و ارایش و روتین پوستی و این چیزا کمتر کسی قیافش خوبه 

معمولی ترین چهره ها با رنگ مو و کاشت مژه و لیفت ابرو و آرایش و لباس های شیک زیبا دیده میشن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پول عزیزم پول

پول چی بخدا وضعشون معمولیه 

باشکاهم نمیره ، یه کش بدنسازی گرفته یه طناب برنامشم برام فرستاده (بخدا هیکلشو ببینی نمیتونی چشم برداری ازش)

بعد مامانش میگه یکسره میوه جات مثل خیار آلوئورا و برنج و اینجور چیزا به پوستش میزنه 

بد یه بخش خاص از درامدشو برای استایلش خرج میکنه ولی خیلی نه خودش میگه کلن ماهی ۲ تومن لباس میخرم اما چون هر ماه میخرم لنگ لباس نمیمونم

اوهوممن خودم بدون ارایشم و تو خونه عین جن ام🤣ولی همیییشه ب خودم میرسم حتی اگه بخوام برم سر کوچه اشغ ...

جدی کاش توی خونه هم به خودمون میرسیدیم 

منم همینم🤣🤣

پول چی بخدا وضعشون معمولیه باشکاهم نمیره ، یه کش بدنسازی گرفته یه طناب برنامشم برام فرستاده (بخدا هی ...

خیلی با ارادس ک تو خونه ورزش میکنه

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺