2777
2789

بستنی فروشی داشتن بادوتابچه پول اجاره خونه اجاره مغاره روزی چهارساعت برقامیره 

همه بستنیاش هروز اب میشه چراکسی به دادمون نمیرسه داریم میمیریم دیگ نفسمون بنداومد توگرما الان ما توتاریکی تو پارک نشستیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تابستون موهام نصف شد ازبس رفتم حموم ازگرما 

انقد شرجیه ک نفسمون میگیره

صداشو واسه من میبره بالا اما نمیدونه فرق من با روانی ای که تو تیمارستان بستریه اینکه من ازادم😂😂

کی به دادمون برسه وقتی خودمون مثل چی افتادیم به جون هم؟؟‌مردم خودمون پشت خودمون نیستیم! بعد توقع داریم یکی از آسمون بیاد نجاتمون بده مثل زورو

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

همسایه ما هم تازه کارگاه زده وسط کار یهو برق رفته یه قطعه گرون تو دستگاه شکسته یک میلیارد خسارت زده. تو کوچه داشت برای شوهرم میگفت گریه میکرد. یعنی اینا تاوان نمیدن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.