2777
2789
عنوان

شوهر لجباز

151 بازدید | 12 پست

بچه ها من خودم دهه هشتادی ام شوهرم هفتاد بعد لجبازی کرده میگه اسم بچرو خودم باید بزارم الانم گفته ایلیا بزاریم خب قدیمی نیست خانوادمم از اونطرف میگن اخخ ایلیا چیه فردا بچه فحشتون‌میده اسم قدیمی و فلان گیر‌کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهه هشتادی و شوهر و بارداری😐😂

دهه هشتادی الان ۲۴سالشه😐😐

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

میترسم در فرزند دوم شوهر و مادرشوهرم با من این کار و کنن حالا زیاد سخت نگیر تا وقت زایمان یک اسم دیگ ...

ن این فحش مادر داد اگه کسی بجز خودش انتخاب کرده اونام روحشون خبر نداشت ولی خانوادع من هی میگن اخخ چیه نزار اینم میگه الا بلا همین

ن این فحش مادر داد اگه کسی بجز خودش انتخاب کرده اونام روحشون خبر نداشت ولی خانوادع من هی میگن اخخ چی ...

عزیزم خودت ایلیا دوس داری ؟

اگر دوس داری بزارید اگرنه عادی بگو من این اسم نمیپسندم یچیزی باش هردو دوست داشته باشیم کار به حرف خانوادتم نداشته باش یا پیش شوهرت نگو خانوادم گفتن بده

ن این فحش مادر داد اگه کسی بجز خودش انتخاب کرده اونام روحشون خبر نداشت ولی خانوادع من هی میگن اخخ چی ...

شوهر من خیلی لحبازه 

من سر بچه اولم دیدم زیادی از قبل بارداری اسم انتخاب میکنن و باردار شدنم با سختی بود گفتم نذر کردم بارداری سالم داشته باشم از اسامی قرآنی و یا القاب خانم فاطمه زهرا بزارم 

شما هم یک دو هفته بعد الکی خودت رو به مریضی بزن یا مثلا بگو خواب دیدم میگن اسمش رو فلان بزار