2777
2789

حتی یه روزم نمیتونم قند مصنوعی و کلا شیرینی جات نخورم

یک روز به سختی تحمل کردم و روز بعدش یه کیک تخته ای بزرررگ رو خوردم با یه قوطی بزرگ ابمیوه

حس میکنم دیابت گرفتم

خستگی و دید تار میتونه از علائمش باشه؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

البته تقریبا کل روز رو هم با گوشیم مشغولم

تاری دیدم از اونم میتونه باشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده. من بخاطر تنبلی تخمدان ولع شیرینی داشتم و اون موقع خودم نمی‌دونستم بخاطر تنبلیه فکر می‌کردم شیرینی دوست دارم. بعدش که دارو مصرف کردم دیدم میلم خیلی کمتر شد فهمیدم بخاطر این بوده.

یه چیزی تو بدنت کمه، مکمل بخور، ویتامین ب منیزیم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اگ اب زیاد میخوری و دشوری زیاد میری

اره قند گرفتی ، به خودت رحم کن به پوستت به پهلوهات..به شکمت

اههه عصبیم کردی..قهر کردم بات ، ریپ نزن خدافر

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

حتما ازمایش بده ممکن قندت بالا باشه 

من هم همش هوس شیرینی میکنم و حتما باید هر روز بخورم وقتی نخورم بدنم سرد میشه و از درون میلرزم ازمایش دادم به خاطر قند خون پایین هست که قندم میوفته پایین