2777
2789

ببینید عزیزان من سال ۱۴۰۴اولین سال کنکورم بود

نتیجه هم باب میل نشد

اتاق مستقلی نداشتم توش درس بخونم یهویی مامان بابام گفتم حیاط که هست تو توی حیاط یه قالیچه پهن کن درس بخونم ما هم تو خونه حرف می‌زنیم و...منم گفتم نه کتابخونه ولی گفتم نه اجازه بیرون رفتن از خونه نداری

خلاصه وسط سرما با قالیچه تو حیاط بودم‌‌ یهو ساختمون روبروییمون شروع کرد ساخت و ساز.پسر همسایه جفتیمون هم هر روز بالا سقف میومد دید زدن...مامان بابامم مدام دعوا دعوا..‌تا حدی که سفره عید قهر بودن و نیومدن و مامانم چند هفته رفت از خونه و....

خلاصه که اوضاع بد و در هم ریخته نتیجه هم طبیعتاً خوب نشد

امسال گفتم بزار پشت بمونم...فعلا هیچ شرایطی برام مهیا نکردن...ولی اگه بعد ۹ساعت درس خوندن اومدم ۹دقیقه استراحت کنم باهام دعوا میکنن که بازم پشت میمونی بدبخت میشیم

کولر هم نداریم

تو اتاق گرما پزون دارم درس میخونم...پنکه اتاق منو بردن برا خودشون....

کولر نداریم چون دارم سقف رو گچ کاری و تعمیرات میزنن...

بابامم هر پنج دقیقه یکبار میگه مامانت نزاشت با تفنگ بکشمت ولی امسال قبول میشی دیگه با تفنگ می‌کشمت...

قابل توجه عزیزان تا حالا در حد چت هم با پسری نبودم

خرج کن و..هم نیستم تا حدی که خدا شاهده عید امسال حتی یه جفت جوراب هم نخریدم...هم سنت من خرید اینترنتی و بازار و کاشت ناخن و‌‌....بخدا من مانتو هام مال چند سال پیشه...خودم هم خرج نمیکنم چون کامل مبدونم اضافی هستم نمی‌خوام منت خرجشون بالا سرم باشه

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

نظر منم همینه

اما کو گوش شنوا

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنه عزیزم

بخون خودت موفق شی

منم دخترفامیلمون پشت کنکوری بود امسال چیز خوبی نیاورد ولی باباش معتاده یا چی نمیدونم ولی اصن با این کنار نمیاد درست حسابی سرکار نمیره خیلی بدجور باهم دعوا میکنن مجبوری میخواد هرچی اورد بره

إن شاءالله خدا یاریت کنه عزیزم زیاد دیدم این چیزارو،خدا والد ناآگاه رو یا لعنت کنه یا آگاهشون کنه

حیفی تو،سخته ولی درست و بخون تا بالاخره نجات پیداکنی ایرادی نداره اگه پشت موندی احساس شکست نداشته باش و قوی ادامه بده،یه جز تعداد اندک که با پول ننه بابا رسیدن به درجات بالا و بقیه هم که سهمیه ای و آشنا دارن اینور اونور بقیه باید حداقل یکی دو دور تو این چرخه معیوب کنکور گیرکنن تا بالاخره موفق بشن،خیلی کار خوبی میکنی با پسر جماعت صحبت نمیکنی،اول موفق شو بعد گزینه های خوب و لایقت میان جلو،دوست داشتی دردو دل کنی هستیم و راهنماییت میکنیم اما عقب نکش

میفهمم شرایطتت سخته ولی دختر یکم سلیطه بازی دربیار یا از راه مظلوم بازی وارد شو هر جوری که فکر میکنی به حرفت گوش میکنن

اون پنکه لامصبم بیار بذار تو اتاقت

صداشون بلنده یه گوش گیری چیزی بگیر بذار

بکوب بخون درساتو

حداقل آیندت تامین شه

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

وای عجب ادمایین ببخشید ولی از ته دل براشون متاسفانم منم کنکوری‌‌ام شرایطتو تصور کردم اعصابم بهم ریخت ..اسی به خودت و اونا ثابت کن که میتونی میدونم شرایط سخته من خودم یکمم سر و صدا کنن نمیتونم درس بخونم ولی معلومه تو خیلی قوی تر از منی پس مطمئنم موفق میشی‌.

فقط لطفا ناامید نشو به خودت اطمینان داشته باش♡

منم واست دعا میکنم ♡