2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین

287 بازدید | 37 پست

با سلام

دوستانی که در زمینه اینکه چه راهکارهاییی را به کار بگیریم تا زودتر باردار بشویم دارند،بیاین وتجربیاتشان را در اختیار همگی قرار بدهند

از مامانای قشنگم خواهش میکنم جون بچه هاتون برام دعا کنین این ماه باردار شم و یه پسر خوشگل و سالم به دنیا بیارم 

لطفاً حرف منفی نزنین 

با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش بکنی پیاده روی بکنی خواب و بیداریتو کنترل کنی تحرک داشته باشی در هر وعده یک بشقاب غذا خوری سبزیجات بخوری کلا قند رو حذف کنی هم طبیعی هم مصنوعی

فست و فود نوشابه حتی بندری کلا حذف خوراکی و تنقلات بیرون کلا حذف روغن کم مصرف بشه اگرم مصرف بشه باید زیتون و.. باشه 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ورزش تحرکی انجام بده

فکر زیاد نکن استرس نداشته باش گرمیجات هم خودت هم شوهرت بخور

از یک هفته قبل تخمک‌گذاری یه شب درمیون تا یک روز بعد تخمک‌گذاری رابطه داشته باشین 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

چرا جون بچه های معصوم و قسم میخوری.

ان شاءالله هرچی صلاح همون بشه

منتظر بچه نباش تا حامله بشی ابن یک اصل 

تجربه ثابت کرده اگر منتظر چیزی باشی دیرتر بهش میرسی

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷