2777
2789
عنوان

بهش برگشتم 🥲❤

132 بازدید | 9 پست

بعد ۸ سالی ‌که از هم دور بودیم و بیخبر .عشق ما عشق بچگی بود ..تا الان دوتامونم توی دوری داشتیم له میشدیم .ولی غرور نمیذاشت .جریان توی تاپیکای قبلم هست ...

ولی ایندفعه جدی اومد جلو .همه چیو از دلم در اورد .یه ماشین داره و یه خونه پیش خرید کرده گفت هر دوتاشم محضری میزنم به نامت .حق طلاق مهریه هر چی بگی ام اوکیه 🕊

بعد اون چکی که از پدرم خورد از بلاکی در اوردم حرف زدیم .دوباره خودش با خانوادم صحبت کرد قانعشون کرده فک کنم ..

اون میگه ۸ سال جدایی بسه .سریع عقد کنیم .جشن و ..ام هرجور بگی میگیرم .

من هنوزم دارم فکر میکنم ک چ تصمیمی درسته ..

🚶🏻‍♀️❤

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بی ادبیه بنظرم جلوی طرفو خیابون بگیری بگی دخترتو میخام .

آها پس خانوادت مخالف ازدواجتون نیستن؟

دقت بکن که تو این چند ساله افسرده نشده باشه، و حتما مشاوره برو، چون زندکی با یه آدم افسرده اصلا جالب نیست،  و  اصلنم فداکاری نکن و با چشم باز و مثل بقیه خواستگارات بهش نگاه کن( به دور از علاقه ای که داری) 

و اینکه این آدم یبار تورو گذاشته و رفته،چه تضمینی هست که دوباره تکرار نشه؟

آها پس خانوادت مخالف ازدواجتون نیستن؟دقت بکن که تو این چند ساله افسرده نشده باشه، و حتما مشاوره برو، ...

دقیقا همین سردرگمم میکنه !!

شات چتامونو خوندی؟؟؟

مخالف ک خب خانواده اونو نمیشناسن که هنوز ولی واسه شروع بنطرم کار بدی کرد بدون هماهنگی بامن اینجوری شد 

اره یکی دوتاشوحتما مشاوره برو و بذار همه چی زیر نظر یه مشاوره خوب و خانواده ها پیش بره.

حس میکنم دلم هنوزم میترسه .

برای همین فعلا گفتم یه مدتم دور باشیم از هم من تصمیم قطعی بگیرم .

نمیخام با دو دلی برم جلو .

الان خانوادمم موافقت کنن من هنوز جوابی ندارم‌.

درسته اون زمان بچه بودیم من کلا ۱۵ سالم بود و اون ۱۸ ولی الانم همچین عقل کاملی نداریم .