2777
2789

وای حس میکنم ته دلم خالی شده خیلی استرس دارم

بعد چند سال هنوز عادی نشده برام😭

حالا اینا مهم نیست

الان جایی هستم که دسترسی به ابزار مربوطه ندارم

۱۰ روزم مونده تا پریودم😭

حالت لک بینی یه ذره خون دیدم

چیکار کنم ؟

تجربه ای داشتین؟

اصلا پریود بود یا چی؟

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردار نباشی احتمالا همون پریود هست تا فرصت داری برو خرید با اگه خانم اطرافت هست بپرس ببین پد هم ...

مجردم 

متاسفانه جایی هستم که دسترسی ندارم به هیچی و هیچکسی

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

دستمال کاغذی چند تا بزار رو هم تا برسی خونه.

وای 😭😭

سریع یه پد تهیه کن موقت بزار . یه دمنوشی چیزی بخور

دسترسی ندارم به نواربهداشتی

داروخونه نزدیکمونم نیس

تا صبحم اینجام

عزیزم استرس نگیر عادیه بعضی وقتا به هم میریزه نظمش.کجایی.

خونه پدربزرگمم

دسترسی ندارم به نواربهداشتیداروخونه نزدیکمونم نیستا صبحم اینجام

خوب چاره ای نیست یه روسری هاتو بزار اگه سفری.یکی که دوسش نداری.اگه اتو دم دستت داری یه اتو بزن بعد بزار که قارچ نگیری.