2777
2789
عنوان

خیلی احمق و دل خوشم مگه نه

48 بازدید | 9 پست

شب تولدمه

فکر میکردم شوهرم این قدر دیر کرده حتما رفته برای من کادویی بخره یا کیکی چیزی

اما زنگ زدم گفت خونه دوستش هست دارن حرف میزنن و میوه میخورن

کلی هم غر زد که همه چی گرون شده و لیست میوه ای که بهش دادم هیچی ازش نخریده

با اون همه ناله معلومه میخواد به من گوشزد کنه که پول ندارم و توقع هدیه نداشته باشم

این ده سال از زندگی هیچی برای تولدم نگرفته بود

به توصیه مشاور توقعم رو امسال چندبار تکرار کردم و قول داد بودبهم اهمیت بده

البته که یک ماه بعد تولد من تولد مادرشه و سالی نبوده که هدیه برای مادرش نخریده باشه

خیلی دلم شکسته

فک میکردم سورپرایز جالبی در راهه که زهی خیال باطل

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عجب شوهر دل گنده ای

یعنی چی دل گنده

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو برا تولدش چیکار میکنی

هرساله یه کیک کوچیک با یه تیشرت یا عطر میخرم

اکثرا خانواده مون رو هم شام دعوت میکنم

تولد مبارک دوست عزیز

ممنون عزیزم