2777
2789
عنوان

عمل پرده ی گوش😔

76 بازدید | 13 پست

عزیزان کسی هست پرده ی گوشش آسیب دیده باشه وجراحیش کرده باشه یا از اطرافیان کسی بوده لطفا ازتجربیاتتون بگید

من بجه ک بودم گوشم خیلی عفونت میکرد بزرگ که شدم بچه های شیطون فامیل خیلی توو گوشم جیغ میزدن وگوشم آب میداد سالهاست پرده ی گوشم سوراخه وباید عمل کنم سنم هرچی میره بالاتر شنوایی یه گوشم داره  کمتر میشه ولی ازعمل به شدت میترسم توروبخدا دعام کنید موندم عمل کنم یانه چون میگن ممکنه اوکی نشه لطفا  هرکس که وکترخوب میشناسه درتهران معرفی کنه یا تجربه ای داره ازاین عمل بگه وراهنماییم  کنه  من واقعا نگرانم😭

عزیزم خاله شوهرم این عمل رو کرد تا ۲۵ سال خوب بود. امسال مجدد عمل کرداسم دکترشو نمیدونم اما میدونم ر ...

عه خداروشکر  ایشونم پرده ی گوشش آسیب دیده بود شنواییشون اوکی شد؟؟؟من شنواییم کم شده هیچ کس نمیدونه خودم فقط دارم اذیت میشم نمیدونم چطور به خواستگارمم بگم 😭😔🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر خوب دوستان معرفی کنید آیا عملش سخته میترسم واقعا شدیدا ک نشه یاتوو گوشم مشکلی بدترپیش بیاد سروصدایی ایجاد شه به نغزم وسرم آسیب برسه صدا توو سزم بپیچه وعملش سخت ورردناک باشه و پیوند خورده نشه یه گوشمه ولی ب شدت شنواییش اومده پایین😭😭💔💔😔😔🙈🙈

بیمارستان امیر اعلم برو بهترین دکترا تو این زمینه داره خوب سرچ کن  ببین روشی نیست که دیگه عمل نکنی ،من مادر بزرگم این طوریه ولی دکتر رفته بهش دارو داده خوب شده

عه خداروشکر ایشونم پرده ی گوشش آسیب دیده بود شنواییشون اوکی شد؟؟؟من شنواییم کم شده هیچ کس نمیدونه خ ...

عمل کن اول خیالت راحت شه

بله شنواییش اکی شد. یه مدت اوایل عمل باید رعایت کنی بعدش خوب میشی. عمل که کردی خواستگار راه بده

بیمارستان امیر اعلم برو بهترین دکترا تو این زمینه داره خوب سرچ کن ببین روشی نیست که دیگه عمل نکنی ، ...

ممنونم الهی خیر ببینی استرس شدید گرفتم مریض شدم ازترس ونگرانی مادربزرگ شما هم پرده ی گوششون آسیب دیده هست وشنواییش کم بود با داروخوب شد؟؟؟ب من دکترا گفتن باید عمل کنی حالا اینجام که شما گفتی میرم وای عمل پیوند پرده ی گوش خیلی ب نظرم ترسناکه وحشت دارم😭💔🙈

عمل کن اول خیالت راحت شهبله شنواییش اکی شد. یه مدت اوایل عمل باید رعایت کنی بعدش خوب میشی. عمل که کر ...

پیوند پرده ی گوش میگن بگیر ونگیر داره وخیلی سخت ودردناکه وعوارض داره من واقعا میترسمو وحشت دارم و سالهاست هی عقب انداختمش ازاینورموندم با کم شنوایی یه گوشم وعفونت های مکرر اخه خواستگارم اصرار داره بیاد جلو  خیلی وقته منتظره اوکی دادنمه ب چ بهونه ای اخه باز ب تعویق بندازم بااین سن بالام وقبلا ازدواج کردگیم میترسم بره و دیگ کیس خوبی بزام نیاد چدن الان مردا دیگ دنبال ازدواج نیستن اکثریت😥😔

پیوند پرده ی گوش میگن بگیر ونگیر داره وخیلی سخت ودردناکه وعوارض داره من واقعا میترسمو وحشت دارم و سا ...

کاملا درست میگی. حسابی بگرد یه مزشک عالی میدا کن. مشکلتن بگو جیز خاصی نیست. اگه آدم زندگیت باشه نمیره میمونخ

کاملا درست میگی. حسابی بگرد یه مزشک عالی میدا کن. مشکلتن بگو جیز خاصی نیست. اگه آدم زندگیت باشه نمیر ...

من از عمل وحشت دارم برم اتاق عمل سکته رو زدم اینه مشکلم بخصوص ان عمل بسیاااار سخت از عوارضش خیلی میترسم 😭💔یعنی گوشمو بگم بهش؟😥😔🙈🙈

آره عزیزم به نظرم بلاخره باید بهش بگی

بنظرت کم شنوایی یه گوش خیلی بده؟💔😥میترسم بگم میگم بعد ازانشاءالله ازدواجمون بگم🙈🙈راستش البته چهره ش خیلی به دلم نیست و۴ تاخواهر داره تووخونه خودش عالیه نگرانیم بابت ۴ تاخواهرشوهره بیشتر اونم توو خونه آخه پرجمعیت دوس ندارم اونم توو خونه ان 😔

بنظرت کم شنوایی یه گوش خیلی بده؟💔😥میترسم بگم میگم بعد ازانشاءالله ازدواجمون بگم🙈🙈راستش البته چهر ...

خواهراش فعلا مجردن؟؟؟ 

ببین بعدا داستان نکنه. به خودش بگو دوست تدارم کسی بدونه. ببین میتونه رازدارت باشه یا بچه ننه ست

اصلا هم بد نیست و حل شدنیه. انقدر بگرد یه دکتر عالی پیدا کن مشکلت حل شه راحت شی