2777
2789
عنوان

میشه کسی ک نزدیک4️⃣سال باهاش بودیمو

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
اره میشهب یجای میرسه که شاید ۶ ماه یباریا سالی یبار یادش بیوفتی بگی عه راستی یادش بخیر و دوباره یادت ...

الان دلم نمیخواد فراموش بشه

انگار ی تیکه از وجودمه

چون کلا دوستو رفیقی نداشتم فقط با این بود تموم روزام

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم میخوام ازش جدا شممیگه بدون ازدواج بمونمنم نمیخوام

خب خواسته نابجایی دارن 

جدا شو 

انقدر کیس مناسب و لایق شما زیاده 

من عکس تونو دیدم 

قدر خودتو بدون گل 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

الان دلم نمیخواد فراموش بشهانگار ی تیکه از وجودمهچون کلا دوستو رفیقی نداشتم فقط با این بود تموم روزا ...

نمیدونم ولی اگه این حس بره بعد یه مدت میگی من دقیقا واسه چی بااین ادم بودم؟ بهتره همین الان شروع کنی و دوره ی سوگ رو بگذرونی ک فقط شروعش سخته

من الان بعد چند سال میگم اخه ن ی قیافه داشت ن ی رفتار درست ن پول ن اونقدی عاشقم بود ن هیچی‌ فقط وابسته بودم چون تنهاییم بااون پر میشد.. 

چیزی ک ب روح و روان ادم اسیب میزنه باید حذف شه حتی اگه شروعش سخت باشه

بخدا نهایت سختی کشیدنت ۶ماهه

نمیدونم ولی اگه این حس بره بعد یه مدت میگی من دقیقا واسه چی بااین ادم بودم؟ بهتره همین الان شروع کنی ...

خوشبحالت

من اخه بخاطر این میخواستم برم دانشگاه رشته ایی ک دوس ندارمو بخونم

ولی خودم میخام بمونم کنکور. بدم اگ اینو ول کردم ولی از بعدش میترسم حالم بدشه برم سمتش

خب خواسته نابجایی دارن جدا شو انقدر کیس مناسب و لایق شما زیاده من عکس تونو دیدم قدر خودتو بدون گل

ممنون لطف داری

اره منم میدونم ی بار میگه میگیرم یبار میگ ن

دیگ الان رسمن میگه ن