2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برمیگردونم قطعا!

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اوه، متأسفم که چنین اتفاقی برات افتاده. دریافت ناگهانی یک مبلغ قابل توجه (۳ میلیون تومان) بدون منشأ مشخص، واقعاً میتواند استرسزا و سردرگمکننده باشد.

این وضعیت کاملاً قابل درک است و خیلی مهمه که درست و قانونی عمل کنی. در ادامه راهنمایی میکنم که خودم در این شرایط چه کار میکردم:

**کاری که قطعاً انجام میدهم:**

1.  **عدم خرج کردن مبلغ:** کوچکترین بخش از پول را خرج یا جابهجا نمیکنم. این پول legally (قانوناً) متعلق به من نیست.

2.  **بررسی دقیق منشأ پول:**

*   به تاریخچه تراکنشهای حساب بانکی (در اپلیکیشن یا اینترنت بانک) مراجعه میکنم.

*   دقیقاً بررسی میکنم که نام واریزکننده، شماره کارت مبدأ (اگر قابل مشاهده است) یا کد پیگیری تراکنش چیست. این اطلاعات کلید حل مسئله است.

3.  **تماس با بانک (مهمترین قدم):**

*   بلافاصله با پشتیبانی بانکم تماس میگیرم (شماره پشت کارت بانکی).

*   موضوع را شفاف توضیح میدهم: «امروز مبلغ ۳ میلیون تومان از منشأ ناشناس به حسابم واریز شده و این مبلغ متعلق به من نیست.»

*   شماره پیگیری تراکنش (که در تاریخچه حساب میبینم) را به اپراتور بانک میدهم.

*   از بانک میخواهم که بررسی کنند و راهنماییام کنند که چگونه باید پول را به حساب مبدأ بازگردانم.

4.  **صبر کردن:** میدانم که ممکن است فرآیند بازگشت پول کمی زمان ببرد. بانک باید با بانک مبدأ و صاحب آن حساب هماهنگی کند.

**کاری که ممکن است انجام دهم (بسته به شرایط):**

*   اگر بانک اطلاعات مفیدی نداد، ممکن است به شعبه بانک مراجعه کنم و به طور حضوری پیگیری کنم.

*   در شبکههای اجتماعی یا بین acquaintances (آشنایان) به دنبال کسی که اعلام کرده پولش را به اشتباه واریز کرده باشد، میگردم (اما اطلاعات حساب را در اختیار هیچکس قرار نمیدهم تا هویت واقعی فرد احراز شود).

**کاری که به هیچ وجه انجام نمیدهم:**

*   **پول را خرج نمیکنم.** این کار از نظر شرعی (حرام)، اخلاقی و قانونی (مطابق قانون می تواند «دریافت مال غیر» محسوب شود) کاملاً اشتباه است.

*   به درخواستهای suspicious (مشکوک) از افرادی که ناگهان ادعا میکنند sender (فرستنده) هستند، توجه نمیکنم. ممکن است یک کلاهبرداری باشد.

*   عجله نمیکنم و تصمیم احساسی نمیگیرم.

**احتمالاتی که وجود دارد:**

*   **اشتباه در وارد کردن شماره کارت:** یک فرد عادی به جای شماره کارت مقصد، شماره حساب شما را اشتباهی وارد کرده است.

*   **یک کلاهبرداری:** ممکن است بعد از این، فردی با شما تماس بگیرد و با التماس یا تهدید بخواهد شما پول را به یک حساب دیگر واریز کنید. این یک کلاهبرداری رایج است. **هرگز این کار را نکنید.** فقط از طریق بانک اقدام کنید.

*   **یک واریزی از سوی یک سازمان یا شرکت:** که ممکن است با توضیح بعدی همراه باشد (اما بعید است برای مبلغ ۳ میلیون).

**جمعبندی:**

واضح است که شما نگران و سردرگم هستید. بهترین و امنترین راه حل، **تماس فوری با بانک** و پیروی از دستورالعملهای آنهاست. این هم برای شما آرامش خاطر به ارمغان میآورد و هم از مشکلات احتمالی حقوقی و اخلاقی جلوگیری میکند.

امیدوارم هرچه سریعتر موضوع حل شود و صاحب واقعی پول پیدا شود.

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼

بروشمارشوکپی کن بفهمی اسمشو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم چرا هیچوقت یعنی هیچوقتتتتت ازین اشتباهیا برای من پیش نیومده خدایاااا😭😭😭😭

والله پریروزم یکی دیگه اینجا اینو گفت. ولی هزار ساله چشمم به پیام گوشیه برام اشتتباهی واریز بشه